Yo - emisiunea lui Dox
84 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Decret,am vazut si yo,ai dreptate,dar era unu in fata atata de penibil,cum se misca "ma cacam pe mine de ras",gesticula zici ca era la sentiment baiatu,probabil era drogat:>.Intadevar putina lume dadea din cap.Naiba stie cati rapperi adevarati erau acolo.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Initial trimis de Raspopitu
Naiba stie cati rapperi adevarati erau acolo.
Daca scoti limita din ei, rezultatul tinde catre zero...
Mii de regrete ca n-am fost si eu... si abia astept sa vad emisiunea viitoare cu CTC!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
dox
Tzin sa-mi exprim regretu ca tocmai am pierdut 3 sferturi din emisiunea lu dox care a fost difuzata acuma joi(19 sau 20 ian nu shtiu ezact ce data a fost acuma joi) am vazut spre final prestatzia lu vexxatu vexx din dumars.Atmosfera a fost destul de destinsa kiar incendiara cand a aparut vexu sa faca freestyle-u' ala mishto de tot.Pace!!
Ragai shi ma skarpin /manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
-
sadox - Junior Member
sa-mi bag...
cand am vazut ca iar ii da pe astia de la la familia, am crezut ca inchid tv-ul. totusi m-am bucurat sa vad ca a dat mai apoi secvente cu show-ul de la dumars, pe care l-am pierdut cand a mai fost difuzat
cand am vazut ca iar ii da pe astia de la la familia, am crezut ca inchid tv-ul. totusi m-am bucurat sa vad ca a dat mai apoi secvente cu show-ul de la dumars, pe care l-am pierdut cand a mai fost difuzat
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Pacat ca s-au razgandit si nu mai baga prea curand emisiunea cu CTC, eram foarte curios sa o vad si sa o aud! Din emisiunea de joi mi-au placut instrumentalul pe care a cantat Verdikt si scratchurile lui DJ Swamp!
-
Re: dox
Initial trimis de sadox
Tzin sa-mi exprim regretu ca tocmai am pierdut 3 sferturi din emisiunea lu dox care a fost difuzata acuma joi(19 sau 20 ian nu shtiu ezact ce data a fost acuma joi) am vazut spre final prestatzia lu vexxatu vexx din dumars.Atmosfera a fost destul de destinsa kiar incendiara cand a aparut vexu sa faca freestyle-u' ala mishto de tot.Pace!!
freestyleu lu` vex e o nimica toata pe langa a lu l.doctor. Si atmosfera incendiara my ass...
PS: du-te in pula mea la "Contul personal" si pune-ti chestia asta la semnatura: Ragai shi ma skarpin /manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor . Nu te-ai saturat s-o scrii mereu ??
- ckride
- Junior Member
lol neamtzu,chiar ca:>.Sunt de aceeasi parere......atmosfera incendiara my ass.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Re: Re: dox
Initial trimis de neamtzu
freestyleu lu` vex e o nimica toata pe langa a lu l.doctor. Si atmosfera incendiara my ass...
Un prieten apropiat mi-a spus ca freestyle-ul lui Vexx nu a fost chiar freestyle (mai fusese sustinut si cu alte prilejuri) si tot el mi-a zic ca daca si data viitoare la YO apar imagini de la HH Res DMS isi baga pula si nu se mai uita niciodata la YO!
I Agree!
-
Spre rusinea mea nu mam mai uitat demult la YO.Intrebare : a fost emisiunea cu Ctc?
Numa bine
Numa bine
-
Nu a fost, s`o amanat la cererea membrilor CTC pana isi vor reglementa situatia cu o casa de discuri!
-
Un singur lucru ma enerveaza mult la emisiunea lui DJ DOX: faptul ca el nu prea apare in emisiune. Cel putin asa se intampla asta seara, din cate vad! 

-
Intrebare: Mai prezinta Dox emisiunea?Cred ca nu:(
-
)))
raspunsul este..."da" adica mai....(iunie ,iulie, august...si restul lunilor....))))))),dar oricum are vreo importanta daca mai "prezinta',......... "reprezinta",acea emisiune de mare intensitate si angajament?...?
cred ca nu.....(are importanta).
cred ca nu.....(are importanta).
- yo@mtv.ro
- Junior Member
Adevaru ca fara Dox, parca nu mai are farmecu ei aparte emisiunea, oricum chiar daca nu mai apare, e bine ca tot el e acolo in spate si are grija sa puna exact ce e nevoie sa ascultam, adica hh.
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
regret
Imi pare sincer rau de faptul ca dox nu mai apare pa sticlah la YO dar important ai ca dupa toata tevatura astah cu cenzurah a CNA-ului inca mai existah YO shi astah ma bucura mult.Oricum ar trebui filtrate trakurile care se dau la YO pentru ca au inceput sa devina cam comerciale unele dintre ele shi omu mai vrea sa vada shi d-astea mai de under ca-s mai de quality.PEace!!
How the fuck can i be white i don't even exist!!
How the fuck can i be white i don't even exist!!
-
sadox - Junior Member
Eu unul as vrea sa reapara Dox alaturi, eventual de cativa invitati!
-
Da, ar mai fi misto si o rubrica de stiri din HipHop Ro si Strain... Si multe altele, dar din pacate, din cate am inteles, nu depinde de DJ Dox...
-
84 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3