Iris la cluj

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde gaga » Mar Oct 30, 2001 2:36 pm

Doc, e ora ta de injuraturi? Nu mai scrie porcarii ca cica nu e voie si tre' sa-ti pun stelutze si ma inerveaza la nervii capului. Daca stai asa mult pe forumul de rock nu mai ai timp de barfe online si le scade alora ratingul din lipsa de injutatori... Vezi ca taman a postat prietena ta de dincolo de ocean fo' 5 posturi pline de kkt.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde curly » Mie Oct 31, 2001 11:28 pm

dana,parca erai mirata cand am zis ca se vb porcos pe forum!
oricum ar fi,eu il ador pe tipul asta,pe m-sux!nu e normal,dar imi place;poate chiar de-aia!!!
rau de gura!
curly
Junior Member

mai mai

Mesajde gaga » Joi Noi 01, 2001 8:41 am

Pai Curly tu ai mare dreptate. Si mie imi plac personajele iesite din comun si-am sa-ti fac o lista (cu cei de pe forum ca pe aia pe care nu-i cunosti n-are rost sa ti-i insir):

1. Curly (recunoaste ca nici tu nu esti normal... ba chiar ai o labilitate psihica iesita din comun)
2. Rockeru' Shomer (este iesit din comun de amabil, are un bun simtz care intrece aproape orice limite, e o bomboana... in felul lui)
3. Manelesux (smart, acid, are replica la orice... si ma refer la replici inteligente. Plus ca doza lui de blazare a atins aproape limitele care trebuiesc vizate... mai are nevoie de o cadere psihica adevarata si e gata - moshule, nu vrei sa-ti arat cum e sa atingi fundul paharului?)
4. The Radical (suficient de acid si sustinator activ al persoanelor care considera el ca merita sa fie sprijinite)
5. Aphextwinz ( de-aia)
6. Kickass (are nishte injuraturi adorabile si fundul aproape la fel de mare ca al meu...)
7. Frozen (motivele sunt aproape identice cu cele de la Rockerul Shomer... aproape, inca nu il bate... si isi sustine convingerile, nu da niciodata inapoi, prefera sa taca decat sa spuna tampenii... ceea ce este evident opus mie)
8. DEATHANGEL (nu e nevoie sa spun de ce, el este cel mai anormal, are o minte atat de rasucita ca-ti da fiori... de groaza, of course)
9.Hack (imi scrie mesaje in care ma critica ca apoi sa-si ceara o mie de scuze, nu-i dragutz? Promit sa incerc sa gandesc pozitiv... Yeah, right... hehehehe)

Cei pe care nu i-am amintit sunt fie normali, ceea ce e bine (ca de ex alinele) sau nu ma (mai) intereseaza.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: mai mai

Mesajde curly » Joi Noi 01, 2001 11:25 pm

Initial trimis de DANA
Pai Curly tu ai mare dreptate. Si mie imi plac personajele iesite din comun si-am sa-ti fac o lista (cu cei de pe forum ca pe aia pe care nu-i cunosti n-are rost sa ti-i insir):

1. Curly (recunoaste ca nici tu nu esti normal... ba chiar ai o labilitate psihica iesita din comun)
2. Rockeru' Shomer (este iesit din comun de amabil, are un bun simtz care intrece aproape orice limite, e o bomboana... in felul lui)
3. Manelesux (smart, acid, are replica la orice... si ma refer la replici inteligente. Plus ca doza lui de blazare a atins aproape limitele care trebuiesc vizate... mai are nevoie de o cadere psihica adevarata si e gata - moshule, nu vrei sa-ti arat cum e sa atingi fundul paharului?)
4. The Radical (suficient de acid si sustinator activ al persoanelor care considera el ca merita sa fie sprijinite)
5. Aphextwinz ( de-aia)
6. Kickass (are nishte injuraturi adorabile si fundul aproape la fel de mare ca al meu...)
7. Frozen (motivele sunt aproape identice cu cele de la Rockerul Shomer... aproape, inca nu il bate... si isi sustine convingerile, nu da niciodata inapoi, prefera sa taca decat sa spuna tampenii... ceea ce este evident opus mie)
8. DEATHANGEL (nu e nevoie sa spun de ce, el este cel mai anormal, are o minte atat de rasucita ca-ti da fiori... de groaza, of course)
9.Hack (imi scrie mesaje in care ma critica ca apoi sa-si ceara o mie de scuze, nu-i dragutz? Promit sa incerc sa gandesc pozitiv... Yeah, right... hehehehe)

Cei pe care nu i-am amintit sunt fie normali, ceea ce e bine (ca de ex alinele) sau nu ma (mai) intereseaza.

daca ai ajuns al concluzia ca am derapaje de ce mi-ai mai bagat pile la firma ..............tu stii ca astia ma pun sa conduc masini?!
rau de gura!
curly
Junior Member

Re: mai mai

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Noi 02, 2001 8:56 am

2. Rockeru' Shomer (este iesit din comun de amabil, are un bun simtz care intrece aproape orice limite, e o bomboana... in felul lui

bah trebuia sa ma scoti un dur ..tu m-ai
facut mielusel....cum sa mai vorbeasca lumea cu mine.....
trebuia sa zici....unu' dur mananca numai oase,rupe tot.....ma injura la telefon....tu asta "e o bomboana"...mi s-a dus reputatia draqu'!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Printr-un arcsin de 2pi +radical din 10827

Mesajde alina » Mar Noi 06, 2001 12:54 pm

ajung la 'iris la cluj'
azi m-a trezit maica mea cu cea mai frumos urlet posibil 'ALINA VEZI CA E IRIS PE ANTENA 1' deschid eu tv cu ochii inca in ceata si ce credeati :IMAGINI de la concertul IRIS DIGITAL ATHENEUM
era chiar melodia floare de iris NO COMMENT
bai ce zi buna(paana acum, vom vedea mai tarziu) am avut asa chiar merita sa te trezesti dimineata
alina
Junior Member

Printr-un arcsin de 2pi +radical din 10827

Mesajde DEATHANGEL » Mar Noi 06, 2001 1:49 pm

Noroc pe tine!!!
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

Mesajde alina » Mar Noi 06, 2001 10:12 pm

Din pacate n-am vazut nici umbra de Dethangel dar nici picior alina.
dar binenteles o zi care incepe bine se termina rau vezi concert iris in bukale
alina
Junior Member

Anterior

Înapoi la De pe muzica