Muerte

ce-a fost pe Muzici o data

Muerte

Mesajde gaga » Vin Noi 23, 2001 12:56 pm

Bah, am deschis subiect nou pentru ca faza mi se pare super!!!
Sa o iau de la inceputul povestii:

- Dana si Vali la ultimul la munca, vali scrie un mesaj anei in care zice nus' ce de "muerte" (vorbind despre kempes)

- Dana nedumerita... "Cine-i Muerte?"(primeste raspuns)

- Dana mesaj catre shinee sa-i spuna nus' ce se refera la Kempes cu apelativul "Muerte"

- Shinee da reply: "Cine-i Muerte?"(primeste raspuns)

- azi mesaj pe telefon de la ana: "zi-i la vali ca a prins porecla, i se spune muerte, e motiv de buna dispozitie, bla bla"

- Dana ii da telefon anei: "pe bune???????" ( e pe bune)

THE END
================
Concluzie: idolul nostru a fost botezat de vali (felicitari moshule, jos palaria) si un pic de mine ca mediator, implicit de forumul nostru, adica de noi toti. Suntem nasii lui Ovidiu!!!!!

p.s. asta e un subiect pe care se accepta si replici onomatopeice, monosilabice, cum vreti voi, l-am deschis ca sa impartasim bucuria/veselia, asa ca dati-i cu Bine vali! Beton! Yuppppiiii!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

daca e voie...

Mesajde Rockeru'Somer » Sâm Noi 24, 2001 12:00 am

daca tot e voie sa zic si aberatii....
cine-i kempes???

my fuckin'brain
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde tseposu » Sâm Noi 24, 2001 12:49 pm

hooooooooooaaaaaauuuuuuuuu!!!!!!!!! ce onoare pe capu' lu' vali! bine, vali! bine, DANA!
tseposu
Junior Member

Mesajde FrozeN » Dum Noi 25, 2001 2:37 pm

Rocker' Somer, dar cine-i vali?:confused:
FrozeN
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Noi 26, 2001 8:19 am

Bah, da cine-i dana???????:confused:
gaga

Mesajde Vizitator » Lun Noi 26, 2001 1:28 pm

Initial trimis de FrozeN
Rocker' Somer, dar cine-i vali?:confused:

e ala care incerca sa ti-o traga , adica tie

by DANA: moderatoru' lu' mama, vorbeste frumos ca vin la tine acolo si dai de draq, vezi ca mai e si vineri o zi si daca vrei te las si pe tine sa-mi faci coditze
Vizitator

Mesajde gaga » Lun Noi 26, 2001 1:32 pm

Bah uratule (adica vali) vorbeste frumos ca ti-o iei...
gaga

sa...

Mesajde Vizitator » Lun Noi 26, 2001 1:37 pm

sa inchidem subiectul si cu muerte si cu curva ta
Vizitator

Mesajde gaga » Lun Noi 26, 2001 1:53 pm

Bine bah vali, da era un subiect de aberat cum iti place tie... numai ca tu o dai pe barfe neonline, daca ai ceva de comentat alta data sa comentezi live.
(gata, am inchis subiectul, numai inchide si tu gura)
gaga

MUERRRTEEE

Mesajde shinee » Mar Noi 27, 2001 1:26 pm

cam asa striga pe peste tot unde se afla. Noi am cuplat si cu filmul "Spioni in vacanta", in care era personajul ala anecdotic, care se tot straduia sa-l omoare pe un spion si-i zicea la ala: I'M MUERRTE!!!, spionu-i raspundea "Oh, hi, Morty", ala-i zicea: "No, no Morty!. MUERRTE!"

Kempes a trecut prin urmatoarele faze: Muerte!, apoi Je suis Muerte!, apoi Io sono Muerte! b
Porma l-am sunat per frate-meu, care-i purist student la spaniola si mi-a zis ca-i corect Yo Soy la muerte!, da' lu Kempes i s-a parut prea greu si lung si se si oftica sa pronunte "Yo" sisiit ca-n spaniola...asa ca a ramas la Io sono Muerte...

Cu IO SONO MUERTE si mutra specifica de dracusor a reusit sa sperie 2 turiste nevinovate in liftul de la Oradea, hotel. Alea tot macaneau ca ce avem asa multe bagaje si asa putini oameni in lift, la care Kempes s-a intors si le-a adresat un infricosator "IO SONO MUERRTEEE!!!", la care alea, la parter s-au evaporat, cotcodacind speriate.

Au mai fost glume de genul : Azi dorm cu Moartea-n pat, iar dimineata, in mod invariabil, ca sa-l trezesc intr-un mod placut si binevoitor ii sopteam : Muerte, trezeste-te... parca ziceam Lazar, trezeste te!!!!
Sincer, se trezeste dimineata si, imediat ce zice: Io sono Muerte, parca se umple de buna dispozitie!

PS o sa fie un articolul un EVZilei maine, poimaine sau raspoimaine in care sunteti pomeniti si voi, NASII.
ciao
shinee
Junior Member

Mesajde curly » Mar Noi 27, 2001 1:53 pm

replica de la concertul cargo din craiova:"sa-i dea careva un sandvis domnului de canta!"
rau de gura!
curly
Junior Member

Re: MUERRRTEEE

Mesajde gaga » Mar Noi 27, 2001 2:16 pm

Initial trimis de shinee

PS o sa fie un articolul un EVZilei maine, poimaine sau raspoimaine in care sunteti pomeniti si voi, NASII.
ciao

Numai sa nu uiti sa ne spui si noua, poate-l scaneaza vali si-l pune pe site (daca nu e prea ocupat mr. vali, in ultima vreme e cam scump la vedere):(
gaga

Mesajde shinee » Mar Noi 27, 2001 4:43 pm

sandvis???

Doamne, Curly, dac-ai sti CAT mananca omul asta, te-ai speria:)
shinee
Junior Member

Articol din Evenimentul zilei - miercuri 28 noiembrie 2001

Mesajde gaga » Mie Noi 28, 2001 1:31 pm

ADIO, KEMPES!

Solistul de la Cargo are o noua porecla: Muerte
--------------------------------------------------------------------------------
In perioada 22-26 noiembrie s-a desfasurat prima etapa a turneului Lucky Nights, sustinut de grupul Cargo. Concertele au fost zilnice si au avut loc la Oradea, Sibiu, Brasov si Cluj-Napoca. Si cum cei cinci membri (activi) ai formatiei au fost 24 de ore din 24 impreuna, poantele si farsele nu au intirziat sa apara. O data cu concertul de la Oradea, solistul vocal al trupei, Ovidiu Ioncu Kempes, s-a ales cu o noua porecla: Muerte. Un grup de fani il striga asa de citiva ani incoace din cauza unui articol rautacios, aparut acum citiva ani in presa, in care Kempes era numit "moartea-n bete" fiindca este foarte slab. Acum citeva zile, Cargo a revazut si comedia "Spioni in vacanta", in care unul dintre personajele caraghioase se autointitula Muerte. Zis o data, zis de doua ori si lui Kempes a inceput sa-i placa noua porecla. Ca tacimul sa fie complet, el si-a dorit o propozitie intreaga de prezentare si a inceput sa caute prin cunostintele sale de limbi straine. Fraza s-a definitivat in limba spaniola: "Yo soy Muerte". Ca sa-si testeze puterile, Kempes a incercat, si a reusit, sa sperie niste turiste nevinovate in liftul hotelului "Dacia" din Oradea. Doamnele s-au "evaporat" rapid cind usile liftului s-au deschis, la parter, iar Kempes, multumit de efectul produs, si-a insusit porecla intru totul.
Cu Ovidiu Ioncu Kempes Muerte si grupul Cargo aveti ocazia sa va intilniti in cea de-a doua parte a turneului, la Bucuresti (29 noiembrie - Union Jack), la Ploiesti (30 noiembrie - Blue Pub) sau Constanta (2 decembrie - Clubul Phoenix).
ANCA NICOLEANU
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Noi 28, 2001 3:25 pm

daca tot e voie cu de toate pe aici....
GINA!!!!
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 28, 2001 3:36 pm

Bah, te-ai tzacanit de tot la scufitza motane?????

Tzipa in punga shi sparge-o mai tarziu...
gaga

cand

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 10:31 pm

cand a aparut articolul???
Vizitator

Mesajde gaga » Joi Noi 29, 2001 8:26 am

Scrie mah sus inaintea articolului, pune-ti ochelarii si citeste: miercuri 28 noiembrie 2001.
gaga

da

Mesajde Vizitator » Joi Noi 29, 2001 2:48 pm

da, my mistake

by dana: chiar ca ai un pitic in plus la mansarda...
Vizitator

Re: da

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Noi 30, 2001 1:58 pm

Initial trimis de vali
da, my mistake

by dana: chiar ca ai un pitic in plus la mansarda...

daca vali are un pitic,inseamna ca eu am o metropola!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Înapoi la De pe muzica