Vreau calitate!!!! la un pret rezonabil.

ce-a fost pe Muzici o data

Vreau calitate!!!! la un pret rezonabil.

Mesajde august00 » Sâm Ian 31, 2004 8:34 pm

Salut baieti vad ca e agitatie mare pe aici cu muzica abia am dat si eu de situ asta(din greseala cautand ceva xxx ;n ).Asi dori sa aflu cum sa fac inregistrare acasa la cel mai inalt nivel(ma intereseaza doar voce!!!).Cam multi vad ca si-au luat teapa cu audigy (si eu de fapt) , si nu vreau sa-mi zica cineva ca mi-ar trebui o placa de sunet buna si sa-mi dea exemplu un audigy ca-l injur( si daca are cineva vreo parere despre teratec esw88mt daca e buna sau nu,sau sa-mi recomande altceva va rog.).Repet vreau sa fac doar inregistrare voce la cel mai inalt nivel cam ce mi-ar trebui de la a la z(fara mixaj si mastering).De adaugat ar mai fi ca folosesc Samplitude v.7.0 .

VA multumesc!!! si astept raspunsuri nu neaparat mie ci asa in general despre o inregistrare cat de cat buna la un pret cat de cat rezonabil.
august00
Junior Member

Mesajde Crystal Sound » Dum Feb 01, 2004 5:23 pm

Si eu am luat tzeapa cu Audgy. Daca vrei sa scoti calitate atunci iti recomand o placa RME Hammerfall HDSP 9632 care costa 438 euro. Ceva mai ieftin ar fi o placa M-Audio Audiophile care o gasesti cam la 210 euro. Cele doua modele sunt distribuite de AV Audiosys: http://www.avaudiosys.ro
Hammerfall ar fi cea mai buna deoarece scoate 109 dB la inregistrare, deci macar stii pe ce dai banii.
Crystal Sound
Junior Member

Mesajde august00 » Dum Feb 01, 2004 5:58 pm

Te intrebam de teratecu ala ca am sansa sa o iau mai ieftin cam la 300 de $ si vroiam sa stiu cam ce e de capu ei , altceva un microfon un preamp. ceva ??
august00
Junior Member

Înapoi la De pe muzica