Salut baieti vad ca e agitatie mare pe aici cu muzica abia am dat si eu de situ asta(din greseala cautand ceva xxx ;n ).Asi dori sa aflu cum sa fac inregistrare acasa la cel mai inalt nivel(ma intereseaza doar voce!!!).Cam multi vad ca si-au luat teapa cu audigy (si eu de fapt) , si nu vreau sa-mi zica cineva ca mi-ar trebui o placa de sunet buna si sa-mi dea exemplu un audigy ca-l injur( si daca are cineva vreo parere despre teratec esw88mt daca e buna sau nu,sau sa-mi recomande altceva va rog.).Repet vreau sa fac doar inregistrare voce la cel mai inalt nivel cam ce mi-ar trebui de la a la z(fara mixaj si mastering).De adaugat ar mai fi ca folosesc Samplitude v.7.0 .
VA multumesc!!! si astept raspunsuri nu neaparat mie ci asa in general despre o inregistrare cat de cat buna la un pret cat de cat rezonabil.
Vreau calitate!!!! la un pret rezonabil.
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Si eu am luat tzeapa cu Audgy. Daca vrei sa scoti calitate atunci iti recomand o placa RME Hammerfall HDSP 9632 care costa 438 euro. Ceva mai ieftin ar fi o placa M-Audio Audiophile care o gasesti cam la 210 euro. Cele doua modele sunt distribuite de AV Audiosys: http://www.avaudiosys.ro
Hammerfall ar fi cea mai buna deoarece scoate 109 dB la inregistrare, deci macar stii pe ce dai banii.
Hammerfall ar fi cea mai buna deoarece scoate 109 dB la inregistrare, deci macar stii pe ce dai banii.
- Crystal Sound
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1