Tribute to Queen

ce-a fost pe Muzici o data

Tribute to Queen

Mesajde alina » Dum Noi 25, 2001 1:53 am

Dupa cum cred ca stiti ieri ,24 noiembrie,(astfel de date nu se pot uita asa usor din pacate) s-au implinit 10 de ani de la moartea inegalabilului Freddie Mercury .
A fost o emisiune pe Tvr 2 despre viata lui urmata de fabulosul concert de pe Wembley din 1986 , concert la care au venit peste 400.000 de persoane :) .

El a disparut dintre noi dar The show must go on...

As vrea parerea vostra despre Queen si mai ales despre Freddie cea mai completa si complexa voce a rockului din totdeauna (Cristi Minculescu's words).A mea cred ca se poate deduce destul de usor...
addio pirata!
alina
Junior Member

King Mercury

Mesajde DEATHANGEL » Dum Noi 25, 2001 9:00 am

Am avut primele albume Queen originale cand in Romania nici nu se auzise de Freddy Mercury. Pot spune ca acest geniu al rockului m-a si a influentat generatii de tineri pe drumul frumos al acestei Bohemian Rhapsody. Parerea mea e cea pe care a spus-o si CRISTI despre Queen.
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

My oppinion

Mesajde gaga » Lun Noi 26, 2001 8:54 am

Am vazut (inregistrat) emisiunea impreuna cu taica-miu.
Putine persoane au avut un ego atat de complex si o putere atat de mare de influenta asupra fanilor sai care ating toate varstele si categoriile sociale. Vocea si personalitatea, compozitia si fascinatia, toate au facut din Freddie un as, un idol in adevaratul sens al cuvantului, un simbol si o imagine inegalabila - stiu, limbaj de lemn, cui nu-i place sa inchida monitorul....
(am si o istorie interesanta despre un portret in ulei pe care i l-am facut dar v-o spun alta data, bun subiect alinutza...)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde alina » Sâm Dec 01, 2001 12:42 am

Hmm
bun subiect dar nimeni nu se inghesuie sa scrie e intr-adevar dificil sa vb despre Freedie mai ales ca aici nu prea poti abera

mesaj 4 all inafara de dana&dethangel :( :( :(
addio pirata!
alina
Junior Member

Parerea mea despre Queen

Mesajde Metallicu » Dum Apr 17, 2005 10:12 am

Queen a fost poate cea mai mare formatie de rock pe care a vazut-o lumea asta vreodata, vocea si talentul inegalabil de frontman a lui Freddie nu cred ca va putea fii egalat de nimeni niciodata.
Cuvintele sunt prea mici pentru a putea descrie Queen, o formatie care a schimbat pentru totdeauna lumea rock-ului asa cum o stim acum.
Riff-urile fantastice ale lui Brian au inspirat serii intregi de chitaristi si o vor face in continuare pentru ca formatia Queen nu si-a spus inca ultimul cuvant in muzica rock.
Alaturi de Paul Rodgers(ex Free) continua povestea fantastica inceputa cu mai bine de 30 de ani in urma.
Bineinteles ca nu il vom putea uita pe Freddie dar se incearca o revigorare a formatiei si show-urile cu Paul sunt de-a dreptul electrizante.
Cel putin concertele de la Paris si de la Barcelona de anul asta sunt fantastice, dar din pacate nu se pot ridica la nivelul lui Queen cu Freddie in formula.
Nu pot decat sa sper ca isi vor intoarce privirea si spre mica noastra tara si sa ne bucure cu muzica lor.
Fişiere ataşate
band_shot.jpg
band_shot.jpg (61.04 KiB) Vizualizat de 353 ori
Metallicu
Junior Member

Înapoi la De pe muzica