Cum Vi Se Pare Trupa Bucium
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cum Vi Se Pare Trupa Bucium
Trupa Bucium are cateva piese la adresa http://www.soundclick.com/bucium si de curand a filmat si primul videoclip. Piesele pot fi download-ate sau ascultate in streaming. Ce parere aveti despre ei?(toate melodiile sunt inregistrate de ei cu niste scule in general proaste, insa se poate forma o parere)
- stormking
- Junior Member
stormking scrie:Trupa Bucium ......toate melodiile sunt inregistrate de ei cu niste scule in general PROASTE, insa se poate forma O PARERE
..pai voi ati inregistrat doar pentru a afla " o parere" ???!!! ... doar pentru atat deranjul? ..nu merita.
-
Bortzianu' - Junior Member
Am ascultat
Misto
La inceput cand a intrat vocalul ..am crezut ca e o piesa " la misto " .. no offence ..dar mai apoi ..am prins mesajul ..misto ..
..dar: intrebarea mea este : care e legatura voastra cu Bucalestiu???
..ca sunati a trupa de ardeal ..
PS: cred ca .. va trebui sa mai treaca mult timp pana ca o alta trupa sa poata relua acelasi filon cu al trupei Phoenix... si sa para " originala" .. Oricum voi ati luat-o putin "cotit" ..si ..cred ca nu e un lucru rau ..
BAfta!
Misto
La inceput cand a intrat vocalul ..am crezut ca e o piesa " la misto " .. no offence ..dar mai apoi ..am prins mesajul ..misto ..
..dar: intrebarea mea este : care e legatura voastra cu Bucalestiu???
..ca sunati a trupa de ardeal ..
PS: cred ca .. va trebui sa mai treaca mult timp pana ca o alta trupa sa poata relua acelasi filon cu al trupei Phoenix... si sa para " originala" .. Oricum voi ati luat-o putin "cotit" ..si ..cred ca nu e un lucru rau ..
BAfta!
-
Bortzianu' - Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1