sWord Up !
nu sunt prea vechi pe forumu` asta, dar oricum am inteles cum sta "treaba", si ce lume posteaza pe aici... in primu rand cred ca ar fi de CACAT orice alta intentie de a edifica cine e cel mai bun mc, dj, formatie, album etc... un sondaj pe un forum nu clarifica adevarul si deci nu vad rostul unei astfel de actiuni... se poate vorbi despre 'n'shpe mii de alte probleme fara a realiza sondaje...
in al 2-lea rand nu cred ca isi au rostul certuri despre cine asculta est, vest, gangsta, playa, independent, funk, abstract, alternativ sau mai stiu yo cate stiluri de hip hop sunt... fratilor ascultati ce vreti putin ma doare pe mine capu` ca voi ascultati 2pac sau grand agent... fiecare pe felia lui... cred ca totusi s'a ajuns la o varsta a maturitatii cand fiecare decide pentru el...
treaba asta ca ne tot certam care e mai adevarat si care are dreptate nu duce niciunde... daca lui gabi ii place mafia si la familia, treaba lui... asa crede el, e democratie fiecare crede ce vrea... n'o sa ma apuc sa'i dau in cap ca nu asculta ce imi place mie... (apropo gabi am toate albumele mafia, la familia, il-egal si cam tot ce a aparut in hip hop-u` romanesc + videoclipuri, poze si ce s-a mai putut face rost... asta ca sa nu se creada ca ascult rap sau hip hop de 1 an si gata ma dau under ca asa e la moda...)
o chestie despre conceptul underground (pentru cei care nu au citit ceea ce am scris referitor la el)... nu m'am dat undergorund'er cum cred unii si nici on'dagrounder cum cred altii... totusi ca sa incepi sa scrii prima revista hip hop din Romania trebe sa privesti miscarea din toate punctele de vdr... si din privintza lu ala care asculta de o luna si din perspectiva celui care este implicat cultura.
cam atat fratilor... nu stiu daca o sa mai apuc sa postez pe forumu` asta, dupa ziua de maine...
keep the sWord up !
despre sondaje, topuri si altele asemenea
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
...sunt convinsa...
...intr-adevar , toate chestiile astea cu sondaje sunt inutile...nu conteaza daca Rimaru sau Puya au cele mai multe voturi , asta depinde de cei care voteaza , si , oricum , asa nu se poate schimba nici o parere...ultimul sondaj l-am facut doar asa , sa ma tin de promisiune.
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Bravo Strike.
Io te felicit pt tot ce zici tu aici...pt ca o zici cel mai bine din totzi...stii sa te exprimi si ai si niste idei bine argumentate....se vd ca scrii o revista...oricum acu' nu ti-o lua in cap ...respect nu ai mereu,probabil niodata atata cat meritzi...tu poti sa fii sigur de respectul meu pt tine...
PaCE!
PaCE!
- SHM
- Junior Member
0
SHM nu cre'ca sta Strike in respectu unora care posteaza pe un forum auzind si ei de la irc'isti gen maria13 si alte nick-uri d'astea f originale de pe un canal #hipsihop.
El incearca sa faca ceva si anume o revista si pan' acu s;a descurcat destul de bine .. cine intelege bine cine nu iar bine. Tre sa existe si o critica .. ca daca n'ar exista asa ceva n'am stii cum sa perfectionam ceea ce facem.
word

word
- dksand
4 mesaje
• Pagina 1 din 1