Rhapsody

ce-a fost pe Muzici o data

Rhapsody

Mesajde The_FrozenLord » Mar Apr 13, 2004 6:56 pm

Cu patru ani in urma un termen necunoscut mie, iar acum formatia mea favorita. In opinia mea un stil foarte original de metal: Holywood Metal si mai nou Film Score Metal in noul mini-album ce trebuie sa apara in curand; patru albume de succes si un mini album; combinarea muzicii medievale cu un power metal curat rezultand piese pe de-o parte agresive shi rapide shi pe de alta parte cu un caracter epic foarte interesant.
Ash vrea sa aud si parerea voastra despre aceasta formatie si evolutai ei in cei 7 ani de la albumul de debut.
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Joi Mai 27, 2004 11:49 am

Wow ! Thread despre trupa mea de suflet, pe care am descoperit-o cu 6 ani in urma si de atunci nu a incetat sa imi placa ! Thank you. Parerea mea merita dezvoltata intr-adevar, dar nu am vreme acum de asta. Mai tarziu voi reveni cu o clasificare a parerilor mele personale cu referire la albume, poveste, membri si asa mai departe. Numai sa am cu cine vorbi, nu cunosc prea multi fani ;)
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Vin Mai 28, 2004 7:50 pm

Shi eu care credeam ca sunt singurul de pe forum care iubeste Rhapsody. Acum 6 ani cand ai descoperit-o era pe la inceputuri. Dupa Legendary Tales, care nu a fost cine stie ce in opinia mea, au spart gura targului in 1998 cu Symphony of Enchanted Lands, care probabil ti-a placut shi tie. Cica urmeaza sa scoata un mini-album in acelasi stil ca SoEL...
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Sâm Mai 29, 2004 10:52 am

Pai uite ca mai exista persoane interesate de ei :). Actually e trupa mea preferata, dupa cum am mai spus-o. Acum ar trebui sa mai am si eu ceva opinii, asadar : primul album, this means "Legendary Tales" mi se pare deosebit, imi place nespus, de acolo incepe practic o poveste trista si atat de frumoasa. Melodii puternice, precum Lord of the Thunder, Forest of Unicorns, Legendary Tales, Warrior of Ice insufletesc peisajul legendar.
SOEL nu imi place aproape deloc, cu parere de rau :). In afara de Emerald Sworld, au o serie de piese constituite din urlete si alte sunete neidentificate, dar mai exista si parti bune pe alocuri. 50% calitate, 50% umplutura.
"Dawn of Victory" este albumul meu favorit. Imi plac absolut toate piesele existente pe acest disc, si e cu adevarat cea mai buna realizare a lor. Piese de amintit : Dargor, Dawn of Victory, The Las Winged Unicorn ... in fine.
"The Rain of the Thousand Flames" mi se pare din nou slabut. nu l-am ascultat prea mult, videoclipul piesei m-a dezamagit, dar o sa mai incerc.
In sfarsit, "Power of the Dragonflame" ar putea fi o revenire. Are un sound cu totul diferit, ceea ce e explicabil, anumite chestii s-au schimbat in componenta trupei, au plecat Lotta si Holzwarth. De comentat mai departe ;)
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Sâm Mai 29, 2004 11:41 am

Mie dintre toate albumele imi plac PoTD, SoEL si DoV, in ordinea in care sunt scrise. Si chiar nu stiam ca a plecat Alex Holzwarth...
Pe site-ul lor inca il arata ca membru al formatiei :-?
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Sâm Mai 29, 2004 3:43 pm

In fine. Parerea ta, parerea mea, nu are atat de multa importanta. Totusi, raman la ideea ca SOEL nu e chiar cea mai reusita aparitie si nu ii caracterizeaza deloc pe cei din trupa. Erm ... si versurile unor melodii sunt de-a dreptul penale, dar asta e.
Despre Alex nu stiu exact ce sa iti spun, tinand cont ca acum figureaza si la Avantasia :)
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Sâm Iun 12, 2004 6:56 pm

Versurile sunt penale mai in toate albumele... Cat despre Holzwarth, probabil canta in ambele trupe!
Recent am ascultat Legendary Tales din nou si nu mi s-a parut rau.
O chestie ciudata la Rain of A Thousand Flames. Am ascultat ultima melodie: Wizard's Last Rhymes de fata cu maicamea si ea zice ca e copiata din nustiu ce simfonie a 9-a , cewa cu "Lumea Noua" de un compozitor ceh sau ceva de genul asta. Nu cred ca Luca ar copia melodia fara pic de rushine.
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde Black Beauty » Dum Iul 17, 2005 12:35 am

superba trupa... dar inca nu pot zice ca am o piesa sau un album preferat... (deocamdata mi-e cam somn, poate-am sa revin altadata, ca vad ca pe-aici oricum bate vantul)
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Lun Iul 18, 2005 8:35 pm

stire relativa noua... Manowar ii au ca special guests in turneul din America pe susnumitii... :|
The_FrozenLord
Junior Member

Înapoi la De pe muzica