TIMISOARA over all

ce-a fost pe Muzici o data

TIMISOARA over all

Mesajde Vizitator » Dum Dec 02, 2001 7:34 pm

citez un mesaj anonim

"Cargo... tot o comparatie... de ce nu o parere?
In primul rand va salut pe toti.
Cargo... iubesc. Si mai mult decat atat, ascult. Ati facut, multi dintre voi, comparatii intre ei si Iris... eu va propun o alta comparatie: nu va duce macar putin "Ziua vrajitoarelor" spre "Cantafabule"?

Spiritul, incercarea, scopul, poate este acelasi. Cago _inca_ nu are blazarea de trupa veterana a Phoenixului. Recunosc, in multe privinte nu se compara. Dar au entuziasmul si flacara aia... a rockului tanar. Inca o mai au, desi sunt maturi si trecuti prin multe, si asta ii face, intr-un fel mai valorosi. Sau cel putin mai apropiati de noi; pe fondul ideilor Phoenixilor.
Ar fi trebuit sa vedem ce iese cu o colaborare intre Cargo si Phoenix, in loc de Talisman.
Dar 'om trai si 'om vedea! "
Vizitator

imposibil, dar frumos

Mesajde Vizitator » Sâm Feb 23, 2002 11:22 am

din fericire, si Cargo si Phoenix au destula minte sa faca muzica ce poate transmite sentimente adevarate. versurile sunt destepte si intra in armonie perfecta cu melodia. fiind tot din Timisoara, si aparuti dupa Phoenix, cei de la Cargo nu cred ca ar vrea sa fie considerati continuatorii ideilor Ph, chiar daca sunt extraordinare. O colaborare, gen ceva melodii comune, sau concerte impreuna ar ramane in istoria rock-ului romanesc ca element de referinta. S-ar umple stadioane si la al 100-lea concert.
Vizitator

am o intrebare...

Mesajde onk » Sâm Feb 23, 2002 10:51 pm

sa fie Timisoara "over all..." numa in alta parte? cf. "nimeni nu e profet in tara lui" precum si cf. zvonurilor, nu se compara primirea facuta timisorenilor la ei acasa cu ceea ce se intampla in alte parti... adica, ne plac atat de mult pt ca-s "de acolo"? daca sa-r fi mutat acu fo' 10 ani la bucale, ar mai fi avut acelasi impact? ar mai fi creat asemenea? inclin sa cred ca nu. O fi aerul...
Cat despre combinatia Ph+Cg as fi de parere ca a mixa doua forte de genul lor ar micsora efectul... think about it: Nicu Covaci in "duet" cand cu A.Barar, cand cu Kempes... si la ce cantece? noi? ale lor?
poate un jam session... ba nu, de neinchipuit...
onk

Înapoi la De pe muzica