Damageplan

ce-a fost pe Muzici o data

Damageplan

Mesajde Philips » Sâm Apr 24, 2004 10:24 pm

Salut... sunt nou aici, am cautat pe google.ro "damageplan" si am dat peste acest forum. Eram curios cine e interesat de ei...

Ma numesc Alex Sava, si impreuna cu un prieten din Anglia am site-ul Damageplan Fan, primul fan site al acestei formatii (inafara de cel oficial). Nu vreau sa fac spam, dar daca vreti sa-l vizitati puteti sa o faceti aici. Pe acel site puteti gasi ambele lor videoclipuri, si altele, iar daca va place intrati pe forum.

Inafara de asta, cine a ascultat albumul ? Eu l-am cumparat de pe Amazon... Nu e chiar la nivelul "Pantera", din pacate, dar fata de muzica din zilele de azi, este f. bun...

- Alex
Philips
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Dum Apr 25, 2004 1:34 am

Salut!
Stiu de DAMAGEPLAN inca de prin decembrie..am avut albumul lor la 1 sapt. dupa lansare! Chiar daca nu se ridica (inca) la ceea ce a fost odata Pantera (subliniez odata) este un album care merita atentie! Cred totusi ca au un cuvant de spus! ;) Daca nu ma insel, am imresia ca am si postat pe-aici un mesaj despre ei! Buna treaba cu site-ul! Arata ingrijit si merita vizitat de rockeri! Sunteti pe drumul cel bun!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde Philips » Dum Apr 25, 2004 10:59 am

Merci.. De unde ai luat albumul ? Se gaseste in Romania pe undeva sau l-au luat de pe net ca mine ?
Philips
Junior Member

Mesajde supermouse » Dum Apr 25, 2004 3:57 pm

Damageplan m-au dezamagit. Albumul este mediocru, shi asta in mare parte datorita lui Pat lachman. Cred ca le trebuie un alt vocal shi nishte personalitate proprie, Pantera a fost una singura shi a incerca sa imitzi ce a fost nu da niciodata rezultate
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Philips » Lun Apr 26, 2004 4:42 pm

Pe mine nu m-au dezamagit, pentru simplul fact ca ma asteptam sa nu aud o noua 'Pantera' cand am luat albumul...

Pat Lachman e misto dupa parerea mea, nu e vina lui, iti spun eu care e problema, albumul a fost practic munca de 9 luni a fratilor Vinnie si Dimebag, iar apoi i-au luat pe Lachman si Bob si au bagat rapid voce si bass pe felie, si a iesit ceva cam 'nefinisat'.

Pun pariu ca urmatorul lor album va fi, daca nu bestial, macar mult mai bun decat New Found Power, pentru ca Bob si Lachman vor contribui de la 0 la fiecare melodie, poate Lachman va ajuta si cu chitara, si oricum albumul va fi per total mai bine facut decat acesta.
Philips
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Apr 26, 2004 6:37 pm

sper din suflet ca Lachman sa NU faca chitara. Tipul e o nulitate penibila
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Philips » Mie Mai 12, 2004 7:01 pm

De unde stii ?
Philips
Junior Member

Înapoi la De pe muzica