Concert Cargo in Fire Club astazi!!!
Cine are mai multe informatii e rugat sa mile dea si mie!
Concert Cargo
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
- Cristi666
- Junior Member
Initial trimis de vali
...pai, are loc in seara asta, va fi in fire, sonorizarea va fi nashpa, barar iar isi va reaminiti de noi...eu suntem aici, altii la concert
ce sa insemne exact "Barar isi va reaminti de noi"?:)
- shinee
- Junior Member
Mai, daca ati sti voi cat Cargo baga astia la radio... de azi dimineata cred ca am ascultat tot destinul , nu mai vorbesc de erata care a fost de fo' 3 ori. Dimineata puteti si voi sa ascultati radioul pe televizor (tele7) ca da noaptea pana incepe programul...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ma gandeam la un shmen...
mai shinee, ca tu le stii...
nu ar lfi mai bine si mia frumos si mai constructiv ca ale trupei concerte sa inceapa la o ora mai omeneasca, cel putin in bukale. ei incep mereu la 10 si eu nu am mereu bani de taxi sau de carat in spate. de ce nu incep shi ei la 21? io inteleg ca in orashul X incep la 23.05, da mie imi ia 1 1/2 ore sa ajung acasa pe jos. cand o sa dea concert in campina, sa incepa la ce ora vor ei, ca fac rashu in juma de ora pe jos. da bucurestiul e ditai orashul
nu ar lfi mai bine si mia frumos si mai constructiv ca ale trupei concerte sa inceapa la o ora mai omeneasca, cel putin in bukale. ei incep mereu la 10 si eu nu am mereu bani de taxi sau de carat in spate. de ce nu incep shi ei la 21? io inteleg ca in orashul X incep la 23.05, da mie imi ia 1 1/2 ore sa ajung acasa pe jos. cand o sa dea concert in campina, sa incepa la ce ora vor ei, ca fac rashu in juma de ora pe jos. da bucurestiul e ditai orashul
- Vizitator
Re: ma gandeam la un shmen...
Initial trimis de vali
mai shinee, ca tu le stii...
he he he... incep tarziu ca sa dormi tu (si io) in regie si sa ma duc (ducem) spartzi la munca....
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
13 mesaje
• Pagina 1 din 1