bah acum pe bune care vine la craiova?
dana baga un imprumut la banca si fa rost de bani si adu-i si pe cei doi ...
acum pe bune,CARE VINE PE 24 LA CRAIOVA?
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: acum pe bune,CARE VINE PE 24 LA CRAIOVA?
Initial trimis de Rockeru'Somer
bah acum pe bune care vine la craiova?
dana baga un imprumut la banca si fa rost de bani si adu-i si pe cei doi ...
Pe care doi ca sunt trei? Si cred ca mergem, am aranjat si de cazare la un coleg de munca. O sa aiba o surpriza. Daca impartim benzina-n patru iesim mai ieftin decat cu trenul (a mea consuma 5% afara). Sper sa nu intervina ceva. Si am auzit ca fanii din Craiova sunt naspa. Oricum da-mi un email si lasa-mi un nr. de telefon pt. ca in saptamana dinainte o sa fiu la Hungaroring (Schumi!!!!!!!!!)
- gaga
mail-ul tau...
1.mail-ul tau nu il stiu,iar forumul nu mi-l da,da-mi un mail la dumi@rockmania.org sa vedem cum,rezolvam...
2.publicul din craiova este super,iar Cristi la Craiova da niste show-uri de nu vede Bucurestiul...doar e orasul lui natal...am fost la 2 concerte Iris in ultimul an la Craiova iar publicul a fost ok...nu stiu ce zici tu...
3.ureaza-i lu' Schumi multa bafta
2.publicul din craiova este super,iar Cristi la Craiova da niste show-uri de nu vede Bucurestiul...doar e orasul lui natal...am fost la 2 concerte Iris in ultimul an la Craiova iar publicul a fost ok...nu stiu ce zici tu...
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: mail-ul tau...
Initial trimis de Rockeru'Somer
1.mail-ul tau nu il stiu,iar forumul nu mi-l da,da-mi un mail la dumi@rockmania.org sa vedem cum,rezolvam...
Iti dau un email luni de la munca. E aproape 100% ca mergem (aproape)
- gaga
sa inteleg ca trebuie sava astept sau veniti singuri?
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1