inevitabilul produs
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
inevitabilul produs
Iata ca dupa un lung amar de vreme a reushit sa iasa soarele noaptea dupa 23:00 pentru ca(surle shi trambitze!!) a reaparut dox in functziune la YO!(ma scuzatzi domnu' Pruteanu trebuia sa zic BA!) cu nishte invitatzi pe spranceana "devoratorilor" de rap adika inconfundabilii CTC.Singurul regret al meu este ca nu am reushit sa vad decat ultimele 15 minute din emisiune pentru ca...somnul a fost de vina,anyway m-am delectat cu urmatoarea ora de clipuri shi sper ca de acuma in fiecare joi dox sa fie ultraprezent la pupitru de comanda.Atat mai aveam de zis for now,mai las shi pe altzii:).PACE tuturor!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Yo ...
Am vazut ! Fain ! da de ce nu a dat si clipu la instigare la cultura ? Am auzit ca
... mergea dupa setu ala de la vicii in sus !
~y surle shi trambite ~y Mi-a placut ca nu a bagat mafia ... decat ridica-ma la cer (faina piesa) si dupa bloace... sper sa le treaca aerele de " best album " ... in special lu swamp ... parca era copil de trofee shi catel limbut la decernari ;m ... No offence Peace and out !!

error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
instigare la cultura nu este un clip.. este o campania "publicitara" cu un obiectiv clar... si ca atare nu poate fi difuzat decit pe posturile cu care sint contracte... parerea mea! hic!
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
ciuuuuuuciuuuuuuu
in sfarsit ma bucur, deorece concediul pe care si l-a luat dox (acu 5luni cred)
s-a terminat si a inceput iar sa ne ofere ceea ce dorim cu totii adik o ora interviu si o ora videoclipuri
ceea ce as dori cel mai mult este sa se duca si sa filmeze a doua sesiune de battle-uri pentru ca eu cred ca merita mult de tot
asha ca la mai mare
s-a terminat si a inceput iar sa ne ofere ceea ce dorim cu totii adik o ora interviu si o ora videoclipuri
ceea ce as dori cel mai mult este sa se duca si sa filmeze a doua sesiune de battle-uri pentru ca eu cred ca merita mult de tot
asha ca la mai mare
-
Neddy - Junior Member
Weekendul asta e weekend YO
Si ca o veste pentru devoratorii de hip hop romanesc: Va fi dedicat in principal hh-ului romanesc
Si ca o veste pentru devoratorii de hip hop romanesc: Va fi dedicat in principal hh-ului romanesc

www.hadesrecords.com just HIP HOP
-
Kombat - Junior Member
A fost un weekend de neuitat pentru mine in special sesiunile de freestyle-uri de duminika cu ombladon,keloo,raku,pirats klan,anonim(care au dat shi beatbox:)) shi se pare ca a venit shi ce-a mai ramas din Familie adika Puya cu fratzii lui de la Codu Penal care au dat shi ei "un gangsta".Shi iarashi era sa uit ceva:interviu cu redman despre nou' lui film Chuckie la studiourile Castel Films.
P.S 10x pentru DOX shi restului echipajului din spatele camerelor!.Ashtept urmatoarea editzie.PACE!
P.S 10x pentru DOX shi restului echipajului din spatele camerelor!.Ashtept urmatoarea editzie.PACE!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
se pare caaaa......
se pare ca dox iar si-a luat concediu
de cateva saptamani numai baga decat o ora de video's si atata
nici nu stiu ce sa mai cred
de cateva saptamani numai baga decat o ora de video's si atata
nici nu stiu ce sa mai cred
-
Neddy - Junior Member
13 mesaje