Marti 8.06.2004
Ora 19.00
Club Expirat
Se va desfasura al doilea Battle contest off the dome cu premii (surprise i hope). Inscrierile se pot face la http://www.hadesrecords.com , unde exista un formular in acest sens...sambata vor fi puse si regulile pe site, pentru a da iar nastere la interpretari. Eu nu voi mai face parte din juriu, pentru ca vorbele ies intotdeauna.
In deschiderea battle-ului va fi un concert sustinut de: Sardonix, KaTaNa si DZA.
Intrarea: 50.000
Eveniment organizat de Hades Records si Expirat
Parteneri: http://www.thebase.ro
BATTLE OFF THE DOME ep.2
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
BATTLE OFF THE DOME ep.2
- Fişiere ataşate
-
- battle .jpg (98.66 KiB) Vizualizat de 619 ori
www.hadesrecords.com just HIP HOP
-
Kombat - Junior Member
Pana acum deja 8 inscrisi!!!
Din pacate nici un personaj cunoscut de pe la formatiile mari care e recunoscut ca mare battle-ist ...insa probabil doar in intimitate

Din pacate nici un personaj cunoscut de pe la formatiile mari care e recunoscut ca mare battle-ist ...insa probabil doar in intimitate

-
Kombat - Junior Member
Kombat, J s-a inscris? Ca tare as vrea sa vad inca un meci intre el si Aforic...
Despre subiect: poate s-au speriat de infrangerile lui LDok si Arsura de data trecuta...?
Despre subiect: poate s-au speriat de infrangerile lui LDok si Arsura de data trecuta...?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
J s-a isncris ..la fel sia foric..la fel si Ron
Nus tiu cata posibilitate au Arssura, L Doc si Connecter sa ajunga la internet...asa ca e posibil sa inscrie la fata locului...
momentan 14 inscrisi..dar mi-e ca multi sunt doar la caterinca ...vom vedea diseara
Nus tiu cata posibilitate au Arssura, L Doc si Connecter sa ajunga la internet...asa ca e posibil sa inscrie la fata locului...
momentan 14 inscrisi..dar mi-e ca multi sunt doar la caterinca ...vom vedea diseara
-
Kombat - Junior Member
Shit...n-am putut ajunge din pacate...
Va rog o relatare, pe cei care ati fost! Mersi!

Va rog o relatare, pe cei care ati fost! Mersi!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
deci concurenti:
Aforic, L Doc, Ron, J, Menthoru, Jepcar, Pacientu, Scribu
Juriu:
Dj Dox, Tase si Gnom
Meciuri:
Aforic-Jepcar ... invingator Aforic
L Doc-Ron ... invingator L Doc
Menthoru-Pacientu ... invingator Menthoru
J-Scribu ... invingator Scribu
semifinale:
L doc-J ... invingator L Doc
Aforic-Menthoru ... invingator Aforic
Finala:
Aforic-L Doc ... invingator HIP HOP-ul (nu pot sa explic ce a fost ... s-a facut un freestyle ...a fost extraordinar !!! ..s-a incheiat cum trebuia)
In deschidere au cantat: Sardonix, KTN si DZA ...
A fost ultimul concert organizat in Expirat ... serile de marti cu hip-hop vor continua ... dar pana in toamna nu vor mai fi concerte. Totusi, Hades Records continua seria evenimentelor in Griffins bilunar si probabil si pe litoral incepand cu luna iulie.
Pace!!!
Tin sa multumesc tuturor care au fost in aceste 6 luni in Expirat si au ajutat ca aceste evenimente sa poata exista ... sa speram ca au creat o baza ...si din toamna totul sa fie cu plus
HIP HOP!!!
Aforic, L Doc, Ron, J, Menthoru, Jepcar, Pacientu, Scribu
Juriu:
Dj Dox, Tase si Gnom
Meciuri:
Aforic-Jepcar ... invingator Aforic
L Doc-Ron ... invingator L Doc
Menthoru-Pacientu ... invingator Menthoru
J-Scribu ... invingator Scribu
semifinale:
L doc-J ... invingator L Doc
Aforic-Menthoru ... invingator Aforic
Finala:
Aforic-L Doc ... invingator HIP HOP-ul (nu pot sa explic ce a fost ... s-a facut un freestyle ...a fost extraordinar !!! ..s-a incheiat cum trebuia)
In deschidere au cantat: Sardonix, KTN si DZA ...
A fost ultimul concert organizat in Expirat ... serile de marti cu hip-hop vor continua ... dar pana in toamna nu vor mai fi concerte. Totusi, Hades Records continua seria evenimentelor in Griffins bilunar si probabil si pe litoral incepand cu luna iulie.
Pace!!!
Tin sa multumesc tuturor care au fost in aceste 6 luni in Expirat si au ajutat ca aceste evenimente sa poata exista ... sa speram ca au creat o baza ...si din toamna totul sa fie cu plus
HIP HOP!!!
-
Kombat - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1