anthrax

ce-a fost pe Muzici o data

anthrax

Mesajde basstard » Mie Iun 30, 2004 11:51 pm

ascultam io acuma de dimineata pe la pranz niste Anthrax, stiti voi copchii aia cu Scott Ian nenea ala cu urat si chel care are o barba naspa
io am pus labuta pa ultimu' lor album "we've come for you all" si vreau pentru ca sa zic ca ieste cam nu stiu cum, adica e bun da are ceva foarte naspa pe dedesupt. Acuma vreau pentru ca se stie si sa intelegeasca faptul care este si anume ca de sunat ei suna bine.... dar mie mi se pare ca ei au cam inceput ca sa imbatraneasca
io imi aduc aminte de vremurile halea cand eram copil mic si prost si ascultam indians si persistence of time si atuncea anthrax erau misto si noi si orijinali si cool]
acuma anthrax sunt ca o institutie si s-au facut previzibili si plicticosi

parerea mea.... care este
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Dec 29, 2004 2:19 am

bassule, uite ca numa acuma am regasit threadu` asta. Pai ce sa zic, si mie imi placeau Anthrax mai demult dar am cam pierdut contactul cu muzica lor de ceva vreme incoace. Oricum imi amintesc si acum cu placere de piese precum I`m The Man, Got the Time sau Black Lodge. Heh...ma duc sa caut caseta cu Persistence of Time daca o am :)
whatever

Înapoi la De pe muzica