am castigat???

ce-a fost pe Muzici o data

am castigat???

Mesajde Vizitator » Lun Dec 17, 2001 2:20 am

azi noapte ma gandeam sa vad ce mai face concurenta asha ca ma dusei pe pagina oficiala CARGO unde am vazut mesajul ala. voi ce ziceti?

pe de alta parte, de vreo 3 luni se pregateste ceva la mediapromusic.ro n-or mai fi avand bani? sa il intreb pe barar daca vrea sa ii fac pagina oficiala???

:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
Vizitator

Mesajde gaga » Lun Dec 17, 2001 9:12 am

Marfa brother... suna-l pe barar mah... hai sa-l facem pe cicos, marele "fan" Cargo :cou:
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde tseposu » Lun Dec 17, 2001 11:31 am

bineeee, vali! succesu' se apropie cu dintii ranjind!!! coltii ii lucesc si ochii te fixeaza!!! fereste-te sa nu te muste! sau vrei?!
tseposu
Junior Member

Mesajde FrozeN » Lun Dec 17, 2001 3:44 pm

Merita sa incerci :dir:
FrozeN
Junior Member

keep on!

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Dec 17, 2001 5:23 pm

daca il faci pe cargo sigur godoroj te va lua la oficialul iris!
sa treaca lansarea lui si o sa-i mai spun!
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde curly » Lun Dec 17, 2001 6:01 pm

daca vrei un sfat:propunera pe care vrei sa o faci,ai grija sa contina si un capitol bine precizat cu pretul,altfel nu vei fi tratat cu seriozitate...........in show-biz nu se prea fac gratutati
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Dec 19, 2001 2:57 am

stati linistiti fratzilor, n-am zis ca o voi face sigur, e doar o idee

daca dupa sarabtori mai au concerte prin bukale, o sa il abordez pe barar sau pe igrisan cu propunerea, binenteles avantajoasa pentru ei si minimala pentru mine...

pe de o parte imi pare rau...pentru cicos...dar viata merge inainte...:confused:

lipsa concurentei inseamna prostie, nu mai exista etalon, nu mai am de la cine sa fur materiale :) (nu-i asha max?) si imi da o incredere de sine. pe de alta parte, dragos pr sau nu mai stiu cine zicea ca av face shi el o pagina cu trupa... sa vedem si apoi comentam ;)

PS: dupa sarbatori voi schimba designul siturilor...
Vizitator

Înapoi la De pe muzica