Vroiam si eu sa stiu ce parere aveti despre tipa care e foarte des difuzata pe toate posturile tv si radio cu melodii ca " Before your Love" "Low" "Miss Independent" "Breakaway"
si ca tot am deschis acest subiect va zic ca mie imi place mult de ea si cum canta si cum arata..
:kiss:
Kelly Clarkson
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Kelly Clarkson
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
da la world idol a fost naspa tare. si mie mi-a placut de norvegian mai mult. nu a avantajat-o melodia aleasa.. si ma enerva ca plangea aiurea pe acolo.
Break Away este scrisa de Avril Lavigne si de aia suna asa de bine. am citit saptamana trecuta intr-un ziar.
Break Away este scrisa de Avril Lavigne si de aia suna asa de bine. am citit saptamana trecuta intr-un ziar.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
5 mesaje
• Pagina 1 din 1