Kelly Clarkson

ce-a fost pe Muzici o data

Kelly Clarkson

Mesajde Crazy Babe » Dum Aug 08, 2004 7:52 pm

Vroiam si eu sa stiu ce parere aveti despre tipa care e foarte des difuzata pe toate posturile tv si radio cu melodii ca " Before your Love" "Low" "Miss Independent" "Breakaway"
si ca tot am deschis acest subiect va zic ca mie imi place mult de ea si cum canta si cum arata..
:kiss:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Titina » Vin Aug 13, 2004 7:03 pm

arata bine,dar n-am ascultat decat "miss independent"....mi-a placut refrenul la mel. asta...inceputul nu prea :D
Titina
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Sep 17, 2004 11:04 am

am asc panala urma shi Breakaway care mi se pare superba....deci...mel asta chiar imi place la nebunie...
Titina
Junior Member

Mesajde Dany_S » Vin Sep 17, 2004 6:01 pm

arata bine
canta bine

personalitatea pe care o arata publicului = ;B

nu stiu daca ai vazuto la "world Idol" dar mi-a facut greatza si bine mi-a parut ca a castigat norvegianul, care chiar a meritat
Dany_S
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Dum Sep 19, 2004 9:06 pm

da la world idol a fost naspa tare. si mie mi-a placut de norvegian mai mult. nu a avantajat-o melodia aleasa.. si ma enerva ca plangea aiurea pe acolo.
Break Away este scrisa de Avril Lavigne si de aia suna asa de bine. am citit saptamana trecuta intr-un ziar.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Înapoi la De pe muzica