Tristitia - rock crestin...

ce-a fost pe Muzici o data

Tristitia - rock crestin...

Mesajde stargazer » Lun Ian 17, 2005 10:43 pm

am gasit si eu prin cd-urile mele (recunosc.. mp3) si trupa asta.. chiar nu mai stiu originea cd-ului.. am ascultat cateva piese si sincer m-au lasat rece...

se chinuie ei acolo cu kiss the cross si burn the witch bla-bla... dar neah.. nimic impresionant.

Acuma.. nah.. nu stiu.. poate trupa are fani.. poate unora le place...

VREAU DOAR SA AFLU PARERI ! :S
"Toata lumea spune ca am o inima ciudata si intunecata,dar eu am inima unui copilas....intr-un borcan...pe birou...."
stargazer
Junior Member

Mesajde wednesday » Lun Ian 17, 2005 10:49 pm

mdah...tristita e orice altceva numai rock crestin nu...e mai mult anticrestin...arunca o privire peste versuri... http://www.darklyrics.com
am un orijinel -> albumul crucidiction...de altfel si preferatul meu de la ei...pe locul 2 one with darkness..care este un classique al doom metal-ului...
pe doom-metal.com scrie ca tristitia ar fi doom/black...dar mie mi se par atat de departe de catalogarea asta...mai de graba mixtura intre doom traditional de tip candlemass si doom death...

este una dintre cele mai apreciate trupe de acest gen...o mare mare trupa...
crede-ma...are acel ceva impresionant...numai ca tu nu esti in masura sa judeci asta...
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde stargazer » Lun Ian 17, 2005 11:36 pm

^ Prima parere !!! :)

acum serios.. eu n-am zis ca tipii nu-s buni doar ca nu-mi plac f tareeee.... ideea cu rock-ul crestin a plecat de la un prieten de-ai mei student la teologie ... el mi-a zis-o...

s-ar putea sa fiu cum zici tu... adica "ne-in-masura" sa judec... la cei 2 ani ai mei "experientza"... posibil...
"Toata lumea spune ca am o inima ciudata si intunecata,dar eu am inima unui copilas....intr-un borcan...pe birou...."
stargazer
Junior Member

Mesajde wednesday » Mar Ian 18, 2005 10:30 am

" scrie: nimic impresionant

remarca mi s-a parut un pic...rautacioasa... ( ;i )
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde stargazer » Mar Ian 18, 2005 5:32 pm

asa-s eu ... uneori...
stargazer
Junior Member

Înapoi la De pe muzica