Somebody help me...

ce-a fost pe Muzici o data

Somebody help me...

Mesajde *Diddy* » Mie Ian 19, 2005 4:00 pm

:cool: In primul rand....salut tuturor...si...sper sa ma integrez bine printre voi. Vreau sa stiu daca outeti sa ma ajutati cu niste nume de programe profi de voci, eventual si adresa de unde le pot descarca. Pana acum am lucrat cu Sound Forge, Pristine Sounds, Cool Edit....dar vreau sa stiu daca exista ceva mai misto. Si....imi poate spune cineva o adresa unde pot gasi niste plugin-uri misto pt. Sound Forge si Fruity Loops?
*Diddy*
Junior Member

Mesajde ugfhell » Lun Iun 13, 2005 12:49 am

incearca cu bitcomet(program de download) e tare poti sa ei cam tot in materie de programe prof
incearca sequoia de la magix shi emagic logic platinum audio astea au tot incorporat de la suport vst la inregistrat voci. iar pentru pluguri vst nu stiu exact inca dar eu am cateva bune mai multe synth uri decat fx .. asa ca da mi mail ul shi iti trimit ..pa pa
apropo arunca cool editul ca e de kkt . soundforge ul e excelent daca il folosesti in combinatie cu acid sau vegas , astea sunt tot de la sony ma vorbim.. pa
ugfhell
Junior Member

Înapoi la De pe muzica