Daca vreti sa ascultati cele mai proaste melodii de la cele mai proaste formatii intrati pe http://www.s.c.o.p.home.ro ji luatile melodiile. Baietii astia nau beat, flow, nici negativ nu sunt sigur inka k au. Sunt paraleli ji se mai dau ji jmekeri k semneaza cu zone records.
Va jur k nam ras atat de mult in viata mea.... a ji dak vreti sa le lasati un mesaj "prietenesc" va rog spunetile k Di'ren va spus de site
Cea mai proasta trupa de rap de pana acum
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
intai am ascultat piesa aia politica si desi flowul e primitiv, gen 1,2,3 1,2,3 si textul cam slabut, totusi incepusem sa admir faptul ca au mesaj (singurul lucru pozitiv la piesa aia) si apoi cand am ascultat piesa cu si despre alcool si starile lor d ebrietate, mi-a pierit si ultimul miligram d admiratie...asa ca, iti dau dreptate 90%
- Maeditus
- Junior Member
drake, tata...
Nu inteleg ce ai tu de gand, dar cand de-abia apari pe forum si imediat incerci sa discreditezi pe cineva, oricine ar fi, poate ar trebui sa te puna pe ganduri.
Nu inteleg ce ai tu de gand, dar cand de-abia apari pe forum si imediat incerci sa discreditezi pe cineva, oricine ar fi, poate ar trebui sa te puna pe ganduri.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1