Despre Home Recording

ce-a fost pe Muzici o data

Despre Home Recording

Mesajde Dj_Mozart85 » Sâm Feb 12, 2005 12:31 pm

In primul rand as dori sa salut pe toti membri acestui forum mentionand faptul ca eu sunt unul dintre "cei noi".Motivul pt. care am hotarat sa devin membru al acestuia este acela ca ori de cate ori am cautat ceva in legatura cu acest subiect a fost inevitabil ca nu cumva sa nu gasesc si cateva sfaturi venind de pe acest forum.
Tin sa mentionez ca nu sunt un profesionist in domeniu pt. a elimina eventualele ironii din partea unora dintre voi.Pasiunea mea pt. muzica a incoltit in mine inca de la varsta de 7-8 ani iar de atunci ma chinui sa acumulez cat mai multe informatii vis-a-vis de acest domeniu.
Personal sunt inebunit dupa house iar cand spun house ma refer la toate genurile derivate iar de cand am pus mana pe clapa pt. prima oara ma tot chinui si sper sa pasesc si eu in lumea celor care incanta urechile a mii de fania a acestiu gen e muzica.
Acestea fiid spuse, as dori cu ajutorul acelora dintre voi care cunosc sentimentul sa dam curs unei discutii in care sa vb. despre programele pe care le folositi,secretele si sugestiile voastre vis-a-vis de home recording.
Dj_Mozart85
Junior Member

Salut

Mesajde Endo_ro » Lun Feb 14, 2005 9:23 am

:nope: E un drum lung ! Succes ! :U
Asculta muzica multa, incearca sa faci si tu, apoi se nasc intrebari si le adresezi celor de aici. Vei primi destule raspunsuri. Incearca si opreste ce este bun sau ti se potriveste.
Endo_ro
Junior Member

Mesajde ARISTONA » Lun Feb 14, 2005 10:54 pm

iti pui nevasta sa-ti susoteasca la ureche "iubitule, e ora 6 si sunt fierbinte. vrea sa te am in acest moment pistol sexual ce esti tu. just kidding, hopa sus ca te asteapta o noua zi de rahat la serviciu"
ARISTONA
Junior Member

Înapoi la De pe muzica