delta 1010 lt

ce-a fost pe Muzici o data

delta 1010 lt

Mesajde paulclape » Vin Mar 11, 2005 11:32 am

Imi poate spune cineva ce inseamna SPDIF si la ce foloseste?Am o problema cu midi-ul de la delta 1010 lt,imi inregistreaza semnalul digital intarziat,folosesc cubase.Please help me.
paulclape
Junior Member

Mesajde DannyMix » Sâm Mar 12, 2005 2:47 pm

Din panelul propriu al placii (exista un shortcut M-audio langa ceas in dreapta jos pe desktop) selectezi hardware settings daca tin bine minte; in orice caz trebuie sa dai de setarile Latency, DMA Buffer Size sau ceva asemanator ... Default este 512 daca nu ma insel; Setezi 128 sau 256 si ai problema rezolvata ... Eventual poti pune chiar si 64 ... Sper sa imi fi amintit bine Delta dar in principiu asta este rezolvarea ...

Multa bafta

P.S. Vezi ca in Cubase mai ai de facut o setare: in Devices ...selectezi Device Setup... VST Multitrack ... si la Asio Driver selecteaza pe cel al placii Delta daca imi aduc bine aminte M-Audio Delta Asio sau oricum ceva asemanator
Prima comunitate din Romania dedicata productiei audio sub toate aspectele - Home Recording
http://www.homerecording.ro
DannyMix
Junior Member

Mesajde paulclape » Dum Mar 13, 2005 6:41 am

Mersi dar eu nu inteleg la ce foloseste spdif.Mersi oricum.
paulclape
Junior Member

Mesajde vallik » Mar Mar 29, 2005 12:06 pm

paulclape scrie:Mersi dar eu nu inteleg la ce foloseste spdif.Mersi oricum.

Dupa cate imi aduc eu aminte, SPDIF inseamna Sony/Philips Digital Interface .. si banuiesc ca intelegi ce inseamna, daca nu, asta e o interfata digitala de I/O, de legatura cu diferite periferice ce folosesc standardul asta ( exemplu minidisc...) ~)
vallik
Junior Member

Înapoi la De pe muzica