Salutare.
Sant ff pasionat de cam tot ce tine de sunet si lumini. Ideea e ca eu am doar 18 ani si nu am avut timp sa ma interesez asa de muylt despre asta, de cativa ani tot stau cu ganduu la ideea oare ce sunt cu atatea cabluri la un concert, aparatura lumini, boxe si alte chesti care un om de rand nu le intelege pt ca nu stie despre cee vorba.
Problema mea este ca nu stiu oare cum as putea sa aflu care este ideea cu toate chestiile astea de sunet si lumini la concerte in sali discoteci cluburi etc.
As vrea sa vad practic cum stau lucrurile sa imi explice si mie cineva fiecare cablu cum de conecteaza de ce se conecteaza asa etc. Cum din mixer iese un singur cablu prin care se controleaza cam tot ce e pe scena?
si multe alte intrebari, sant foarte multe si daca cumva vreunu din voi se pricepe la asta si ar vrea sa ma invete si pe mine toate aceste lucruri i-as fi recunoscator si daca se poate l-as invita la o discutie pe Yahoo Messenger privata sa vb mult mai multe, sau pe MSN messenger.
Oricum va multumesc anticipat
Yahoo Messenger: danielavram
MSN: danielavram@yahoo.com
Pasionat/Incepator sunet si lumini
1 mesaj
• Pagina 1 din 1
1 mesaj
• Pagina 1 din 1