The Moody Blues: KNIGHTS (?!) In White Satin
Tocmai am terminat de citit:
Billboard's Hot Dance/Disco 1974-2003 de Joel Whitburn.
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/089820156X/qid=1125584008/sr=8-3/ref=sr_8_xs_ap_i3_xgl14/103-4203938-0900644?v=glance&s=books&n=507846
Foarte interesanta!
Da’ am o nedumerire:
La pagina 182 autorul zice ca una din piesele de success ale lui Giorgio Moroder a fost “Knights In White Satinâ€Â
The Moody Blues: KNIGHTS (?!) In White Satin
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
moody blues e clar night in white satin. in schimb giorgio si-a intitulat primul lui album knights in white satin, iar la credits tot heyward apare ca si compozitor, deci e clar cover dupa moody blues. cautand pe google am gasit un review la un best of al lui georgica: "Highlights here include the percolating synth pop of "Baby Blue" and a surprisingly effective reworking of "Nights in White Satin" (dubbed "Knights in White Satin" here) that recasts the song as a sultry, string-drenched disco ballad." sau "1976 disco album released under the name "Giorgio." This copy is a white label test pressing. Comes with biography sheet printed in Japanese. Cover still has wrap-around banner intact. Includes 2 cover versions of "Nights In White Satin" spelled "Knights" on this album."
asa i-o fi venit omului daca a prelucrat piesa sa ii mai puna si un k in fata.
asa i-o fi venit omului daca a prelucrat piesa sa ii mai puna si un k in fata.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
6 mesaje
• Pagina 1 din 1