E Linkin-Park cea mai tare trupa din lume ?????
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
E Linkin-Park cea mai tare trupa din lume ?????
E Linkin-Park cea mai tare trupa din Lume ?????
- Linkin99
Parerea mea:
Despre trupa:
O combinatie stupida intre hip-hop si rock.Sa fim seriosi am ultimu album Hybrid Theory si toate melodiile suna la fel .Deci si prin concluzie :bleah: .
Despre fanii ei:
90 % din ei nu stiu cine sunt LED ZEPPELIN ,DEEP PURPLE ,CREEDENCE ,ACDC SI ALTII si se dau mari rockari.;B
Pa Pa!
Aceasta a fost o parere personala!
Despre trupa:
O combinatie stupida intre hip-hop si rock.Sa fim seriosi am ultimu album Hybrid Theory si toate melodiile suna la fel .Deci si prin concluzie :bleah: .
Despre fanii ei:
90 % din ei nu stiu cine sunt LED ZEPPELIN ,DEEP PURPLE ,CREEDENCE ,ACDC SI ALTII si se dau mari rockari.;B
Pa Pa!
Aceasta a fost o parere personala!
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Mie mi se pare normal ca sa stii cine au pus bazele rockului nu trebuie sa-ti placa asta tine de gusturi daca la toti ne-ar place aceaiasi muzica ar fi o monotonie care ne-ar omor cu zile.Deci copii puneti mana pe castele prafuite cu led sau deep si vedeti si voi cum suna o muzica fara computere si alte accesorii inutile dupa parerea mea.
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Initial trimis de buly_cck
alina..sunt deacord cu tine harcore sux
bine nu ascult chiar LED ZEPPELIN ,DEEP PURPLE ,CREEDENCE ,ACDC dar...oricum
Linkin nu sunt hardcore. N-au nici cea mai mica legatura.
Iar hardcore nu e un subgen al rockului.
Hardcore e doar de 3 feluri: harcdore punk, hardcore techno si hardcore rap.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Mie imi plac f. mult Linkin' Park, dar nu pot sa spun ca sunt cea mai tare formatzie din lume... Parerea mea... Oricum gusturile difera si fanii Linkin' Park n-ar trebui criticati!!!!
Pt. Aliosha: lol, i-ai zis-o mey!
Pt. Aliosha: lol, i-ai zis-o mey!
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
- testoasa
- Junior Member
Linkin Park merge da'.............
....................Versurile au o oarecare noima recunosc shi am shi Hybrid Theory shi Lp shi Ep da' muzica(like Aliosha sais) nu e nici pe departe hardcore iar, parerea mea, genul lor tinde spre a fi ffff comercial da' de ce sa mint imi plac oricum mai mult decat Limpbishtii(they suck big time)!!!!!!
aaaaaaaa.............bye!
aaaaaaaa.............bye!
- Gagicutza
- Junior Member
oricum....ce ma oftica e ca...e un stil prea comercial
totzi fraierii asculta...daca intrebi orice distrus de L P itzi spune "sunt super tari"
shi cel mai rau ma oftic cand aud pe cate unu...zicand ca-i place rock-ul ....iar cand il intrebi ce asculta itzi raspunde : limp bizkit sau linkin park...shi se shtie ca asta nu e rock adevarat..cel putzin limp bizkit............
deci..io vreau sa spun ca nu sunt rocker 100%...ascult f. multe genuri...insa oricum ma oftica muzica comerciala
totzi fraierii asculta...daca intrebi orice distrus de L P itzi spune "sunt super tari"
shi cel mai rau ma oftic cand aud pe cate unu...zicand ca-i place rock-ul ....iar cand il intrebi ce asculta itzi raspunde : limp bizkit sau linkin park...shi se shtie ca asta nu e rock adevarat..cel putzin limp bizkit............
deci..io vreau sa spun ca nu sunt rocker 100%...ascult f. multe genuri...insa oricum ma oftica muzica comerciala
- buly_cck
- Junior Member
N-ai ce sa faci in privinta asta. Mereu majoritatea o sa asculte muzica comerciala. Multi care incep sa asculte rock spre exemplu incep cu chestii comerciale. Unii trec mai departe incearca alte lucruri si isi mai finiseaza gustul ( daca au).
Nu putem sa pretindem tuturor sa asculte underground sau tot ce nu e mainstream pentru ca implicit nu ar mai exista aceste definitii.
Nu apreciez LP sau LB dar sunt chestii si mai odioase din rock care ar trecea inaintea lor. Pe alocuri cele doua formatii sunt decente.
Ce alte formatii de rock se mai asculta azi? Nickelback, HIM, Creed. Acum 10 ani: Nirvana, Pearl Jam, Guns etc ( am dat doar niste exemple)
Fa si tu diferenta.
Mi-a spus una zilele trecute ca Scott Stapp canta mai bine ca Eddie Vedder. Ce poti sa mai zici dupa asemenea remarca ?
Nu putem sa pretindem tuturor sa asculte underground sau tot ce nu e mainstream pentru ca implicit nu ar mai exista aceste definitii.
Nu apreciez LP sau LB dar sunt chestii si mai odioase din rock care ar trecea inaintea lor. Pe alocuri cele doua formatii sunt decente.
Ce alte formatii de rock se mai asculta azi? Nickelback, HIM, Creed. Acum 10 ani: Nirvana, Pearl Jam, Guns etc ( am dat doar niste exemple)
Fa si tu diferenta.
Mi-a spus una zilele trecute ca Scott Stapp canta mai bine ca Eddie Vedder. Ce poti sa mai zici dupa asemenea remarca ?
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Linkin Park e cea mai tare trupa din lume?
eu cred ca Linkin Parj=k e cea mai tare trupa din lume
Radu din galati
Radu din galati
- radu86
17 mesaje
• Pagina 1 din 1