Cine draq a zis ca rockul nu e de calitate !!!!!!!
asa frate hai cu totzi sa ascultam manele ca asa o sa ne imbogatzim cultura muzicala (te rog se preda shi la conservator)Desigur ca Linkin park,Stained, Nirvana,Creed, Nickelback sau altzii in competitzie cu Adrian copilu' minune n-ar avea nici o sansa. Pt ca "fai smolit-o", "haladit-o "exprima acea frumusetze interioara pe care intagibila imagine sufletului no dezvaluie.
Sa fim serioshi!!!!! Daca cineva e deacord cu moi sa-mi scrie
!!! !!!! !ROCK RULES -IT HAS , IT DOES, and IT WILL!!!! !!!
ce exprima rockul?????
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Gagico nu stiu exact ce exprima rockul dar te rog nu mai pune Nirvana langa Creed, Nickelback si alte one- hit wonder ca ma ia cu fiori. Puteai sa pui in locul lor Pearl Jam ca si asa ii copiaza la maxim da' degeaba.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
Gagico nu stiu exact ce exprima rockul dar te rog nu mai pune Nirvana langa Creed, Nickelback si alte one- hit wonder ca ma ia cu fiori. Puteai sa pui in locul lor Pearl Jam ca si asa ii copiaza la maxim da' degeaba.
Mie nu mi se pare Creed o formatie 'one-hit wonder'. Au melodii f complexe (nu toate, logic), atat instrumental cat si ca mesaj.
-
LinX - Junior Member
Ca sa continui cu ideea: Staind la fel. Sunt remarcati doar pentru ca au concerte foarte bune dar nu ti se pare ca toate melodiile sunt asemanatoare?? "Outside" a fost OK. Pe urma inca o balada.
Sa zicem ca si aia a fost K. Dar pana unde???
Cu Puddle of Mud aceeasi problema. Le-am pus in paralel pentru ca ambele sunt descoperiri ale lui Fred Durst.
Si ei din ce review-uri am citit ar fi apreciati pe scena dar cam atat.
Nu ies cu nimic din tipar. Ca sa nu mai zic de versuri care sunt cateodata penibile: refren
I love the way you look at me
I love the way you smack my head
I love the dirty things you do
I have control of you
Sa zicem ca si aia a fost K. Dar pana unde???
Cu Puddle of Mud aceeasi problema. Le-am pus in paralel pentru ca ambele sunt descoperiri ale lui Fred Durst.
Si ei din ce review-uri am citit ar fi apreciati pe scena dar cam atat.
Nu ies cu nimic din tipar. Ca sa nu mai zic de versuri care sunt cateodata penibile: refren
I love the way you look at me
I love the way you smack my head
I love the dirty things you do
I have control of you
-
Aliosha dear , sunt absolut de aceeasi parere , in plus sunt super fan Pearl Jam , asa ca ma irita la culme cand vad imitatii de genul Creed . Stained si Puddle of mud , intra in aceeasi categ , insa-mi sunt mai simpatici ; una pt ca le suport mocile si alta pt ca inca nu i-am vazut luand toate premiile doar din lipsa de competitie .
In fine revin daca e cazul cu pareri ma sustinute , deocamdata ma intereseaza Lamb , si nu-i prea gasesc pe net ; daca ai idee give me a shout . thx.
In fine revin daca e cazul cu pareri ma sustinute , deocamdata ma intereseaza Lamb , si nu-i prea gasesc pe net ; daca ai idee give me a shout . thx.
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
Initial trimis de the radical
Aliosha dear , sunt absolut de aceeasi parere , in plus sunt super fan Pearl Jam , asa ca ma irita la culme cand vad imitatii de genul Creed . Stained si Puddle of mud , intra in aceeasi categ , insa-mi sunt mai simpatici ; una pt ca le suport mocile si alta pt ca inca nu i-am vazut luand toate premiile doar din lipsa de competitie .
Lamb imi plac si mie. Am toate albumele lor. Sunt trase de pe audiogalaxy.
Sigur o sa gasesti acolo tot ce vrei.
-
Initial trimis de Aliosha
Lamb imi plac si mie. Am toate albumele lor. Sunt trase de pe audiogalaxy.
Sigur o sa gasesti acolo tot ce vrei.
deci am gasit pana la urma , chiar website-ul lor , au acolo un nice version de la Gabriel ; m-am uitat si pe audiogalaxy , i-am vazut si acolo (thx again) ; cand am timp mai mult incerc sa iau cate ceva .
BTW de unde sunt? Bristol?
The direction of the eye, so misleading
-
the radical - Junior Member
Initial trimis de the radical
deci am gasit pana la urma , chiar website-ul lor , au acolo un nice version de la Gabriel ; m-am uitat si pe audiogalaxy , i-am vazut si acolo (thx again) ; cand am timp mai mult incerc sa iau cate ceva .
BTW de unde sunt? Bristol?
Din ce am citit eu reiese ca sunt din Manchester si s-au format in '94. Primul album l-au scos in '97 ( asta e si preferatul meu dealtfel)
-
9 mesaje
• Pagina 1 din 1