Mai zilele trecute am dat peste psihopatii astia americani de la Macabre. De trei zile si trei nopti sunt pasionat de criminali in serie. Aflu ca Pedro Alonso Lopez a ucis cu mult peste 300 de oameni (rand pe rand, nu ca in razboi, ci sistematic, cu torturi si chesti nebune de criminali), ca Jeffery Dahmer (caruia formatia ia dedicat un super album) era homosexual, canibal,necrofil si a ucis peste 15 homosexuali, doar pentru a nu ii rani lui sentimentele.
Ce vreau sa subliniez aici > Iata ca americani de la Macabre reusesc sa sara in fata printr-o realitate relativ dura fara a inventa porcari gen Cannibal Corpse. Textele Macabre sunt adevarata istorie (cel putin pe Dahmer), iar nivelul tehnic e destul de ridicat, insa tot zilele astea am ajuns sa imi pun intrebari despre cum ar fi sa ucizi si chesti de genu asta ( incerc sa ma controlez

). Ce ziceti e pozitiva treaba asta cu reflectarea unei realitati asa de dure ( gen
http://www.ogrish.com, dar pe format muzical )?
Per total nu stiu sa existe alta formatie acolo care sa transpuna atat de reusit astfel de teme, insa oare care este costul final ?