Hatebreed

ce-a fost pe Muzici o data

Hatebreed

Mesajde MistaGrimm » Mar Apr 25, 2006 6:10 pm

Deci no Hatebreed fans? :blink: ...ar fi pacat pt ca sunt o formatie asa de misto...acelasi stil si`l pastreaza de cand au inceput sa cante...sunt printre putinele formatii care inca isi mai pastreaza stilul lor original cu care au inceput.... de ex Chimaira au evoluat super mult de la primul lor album...in schimb KoRn s-au dus in jos la greu....

Hai sa vdem c parere aveti despre Hatebreed.... :rau:
"And they wanted to know if I would trade 10 juggalos for a 100 mainstream fans... And I said I wouldn't trade 10 juggalos for a 100,000 mainstream fans...10 juggalos is priceless"
MistaGrimm
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Apr 25, 2006 8:51 pm

am ascultat si hatebreed mai demult, ma mai uitam din cand in cand atunci cand prindeam headbanger's ball, dar niciodata nu am fost fan. ce mi-a placut la ei a fost tot albumul Satisfaction is the Death of Desire, plus look-ul ala de malaci rasi in cap plini de tatuaje. Ultimul album nu mi-a prea placut in schimb, astept totusi asta care iese prin vara, sa vedem ce si cum.

cica o sa treaca la Roardunner ... chiar se potrivesc acolo.
whatever

Mesajde LeSharK » Mar Apr 25, 2006 11:32 pm

nu prea-mi plac, cum de altfel nu prea-mi place muzica "motivationala" cu mesaj direct presarat cu filozofii de 3 lei
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Înapoi la De pe muzica