Ziceti si voi un site unde gasesc ultimele hituri aparute, topurile ,etc - atat romanesti cat si straine .. era atomic.ro dar parca nu se mai intereseaza de el ..
merci
Noutati ,topuri ...
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
profm
...................Initial trimis de Aliosha
Incearca la siteurile radiourilor ProFM , Contact, Radio 21 etc...
Linkurile sunt usor de gasit ( incearca cu google). O sa gasesti acolo topuri combinate: romanesca cu straina si stiri din cand in cand.
.............profm e marfa!:lol:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Chiar nu-i nici un site consacrat noutatilor din muzica ? muzica.ro , music.ro nu merg .. mi se pare ciudat sa nu fie ... ziceati ca apare pe fanclub o sectiune de acest gen .. cand? :con:
De exemplu,stiu ca trebuie sa lanseze curand 3SE un material beton, BUG a lansat , etc ... dar detalii nema.
De exemplu,stiu ca trebuie sa lanseze curand 3SE un material beton, BUG a lansat , etc ... dar detalii nema.
-
Guppy - Mesaje: 414
Daca vrei stiri de ultima ora din muzica in general poti sa te duci pe site la MTV.
Pentru muzica romaneasca nu stiu nici un site pentru ca nu am avut curiozitatea insa despre cele 2 formatii ar trebui sa gasesti informatii pe forumurile lor (in mod normal).
Pentru muzica romaneasca nu stiu nici un site pentru ca nu am avut curiozitatea insa despre cele 2 formatii ar trebui sa gasesti informatii pe forumurile lor (in mod normal).
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
in curand o sa fie pe http://www.fanclub.ro
- Sopra Tutt1
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1