Concert...

ce-a fost pe Muzici o data

Concert...

Mesajde Suryia » Sâm Feb 16, 2002 2:37 am

Pe 1 Martie va avea loc un concert in Bucuresti... Uitati ce zice Deliric despre :
" *clubul in care va avea loc concertul este in otopeni (din intamplare se numeste tot afterdark) -se ajunge in aprox 45 min. din Romana (131/331 pana la Piata Presei Libere apoi 449 inca cateva statii)
*show-ul tine toata noaptea deci cu transportul nu cred ca e problema
*bani la intrare 30.000 lei
*clubul are capacitate de peste 500 persoane (180 la mese) deci de ramas pe afara nu cred ca ramane nimeni
*trupe : CTC ,CEDRY2K , DA HOOD JUSTICE , PIRATS KLAN , K-GULA , RAKU , VEXXATU VEXX + facemrecords staff
*Dj : DJ PAUL , DJ DOX , JACK & HAROLD
* un crew de b-boy -nu stiu nici eu numele
*in ziua concertului o sa se tina si un HALL OF FAME cu GRAFeri din toata tara -locul nu l-am stabilit inca .... so ::cine vrea sa participe ..let me know ! si stabilim termenii
***in concluzie :daca o sa fie super sau nu...nu stiu /dar cel putin supa promitator"

...deci , cine e amator de muzica buna este asteptat!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 28, 2002 4:58 am

Mama, mama, ce mobilizare de forte!
Sigur e pe 1?
As veni dar nu cred ca ajung unde trebuie ... not from BU...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

After...

Mesajde Suryia » Dum Mar 03, 2002 2:05 am

Pot sa le spun tuturor celor care nu au venit la concert ca au avut foarte mult de pierdut! Mc-ii au dat bine(...din pacate K-gula nu a venit:( ) , Dj-ii si breackerii au fost si ei la inaltzime! In alta ordine de idei a fost un lucru bun faptul ca s-au strans rapperii din toate coltzurile tzarii , s-au cunoscut intre ei(...io personal am facut cunostiinta cu jumatate din cei prezenti...pacat ca nu prea i-am retinut:) )...Oricum , sper sa existe si o continuare a acestui concert...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mar 03, 2002 10:50 pm

De ce n-a venit K-gula? DUpa ce ca il vede omul din an in paste pe o scena...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Înapoi la De pe muzica