Recent am incercat sa fac o noua configuratie la Pc-ul folosit pe post de DAW:
am cumparat 2 hardiskuri sata maxtor 120G si am instalat xp sp2
totul a fost ok pina am vrut sa verific partea audio ,muzica,wav orice format audio se auzea cu pitch shift sau cu pauze.
Dupa lungi cercetari pe net am constatat ca exista o incompatibilitate intre placa audio si controlerul sata de pe placa de baza(asus a7n8x e deluxe).
Cu placa de sunet onboard totul e ok.
As dori o parere din partea voastra,a celor care au deja o configuratie cu SATA si Maudio 2496.
M-audio 2496 - Sata Hard incompatibilitate
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
eddonstudio scrie:Recent am incercat sa fac o noua configuratie la Pc-ul folosit pe post de DAW:
am cumparat 2 hardiskuri sata maxtor 120G si am instalat xp sp2
totul a fost ok pina am vrut sa verific partea audio ,muzica,wav orice format audio se auzea cu pitch shift sau cu pauze.
Dupa lungi cercetari pe net am constatat ca exista o incompatibilitate intre placa audio si controlerul sata de pe placa de baza(asus a7n8x e deluxe).
Cu placa de sunet onboard totul e ok.
As dori o parere din partea voastra,a celor care au deja o configuratie cu SATA si Maudio 2496.
Da . Exista anumite incompatibilitati . De vina este controller-ul sata . Am mai scris asta intr-un alt post dar o sa repet . a7n8xe foloseste un chipset sis care este extraordinar de prost . A dat de furca foarte mult mai ales celor care folosesc sistemul pentru audio ( daw ) . Reinstaleaza sistemul de data aceasta foloseste win sp1 . Cauta pe net driverele pt sata 3112 sir /release 1.0.5.0 .Scrie aici daca sunt in continuare probleme . Eu zic ca nu ...
- Reel1
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1