Ce credeti de trupa Andre?????

ce-a fost pe Muzici o data

Ce credeti de trupa Andre?????

Mesajde rrb » Sâm Mar 02, 2002 3:00 pm

Va place Andre , cred ca sunt cele mai tari dovada si premiile din ultimul timp 4 DISCURI DE PLATINA SI 1 DISC DE AUR pt cele peste 1200000 de albume vandute in 3 ani!!!!!!!
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 02, 2002 3:18 pm

Nu am sa sterg acest thread pentru ca e dreptul tau sa-l creezi dar sincer nu stiu ce mai vrei sa aflii... Pe barfe sunt 3 sau 4 subiecte deschise despre Andre, si mai mult decat atat au un forum separat ( unde pana nu de mult ai fost moderator)
Tu poate speri ca in asta nou sa citesti lucruri favorabile dar eu sincer m-am cam saturat ca sa vad posturi alternative cu admiratii adolescentine si critici neintemeiate, injuraturi etc...

Consider ca nu mai e nimic de spus pe acest subiect motiv pentru care o sa il inchid.
Poti sa scrii oricand pe forum la ele sau pe barfe.
Esti oricand binevenit sa vii pe muzica si sa discuti despre muzica ( lucru pe care vad ca nu prea il faci)
Daca te deranjeaza ceea ce tocmai am facut si consideri ca nu am avut motive intemeiate esti liber sa faci un post la Anunturi si Reclamatii pe care sa il citeasca Sopra.
Poate sa remedieze el problema.
"Against modern football."
Aliosha

Înapoi la De pe muzica