Asa, deci:
numaru' unu: Mafia e in cadere libera, ultimele doua albume nu au nimic din vigoarea de alta data, mesajele se repeta fara a aduce nimic nou:"nimeni nu ne intelege, rupem capu', muie lu' garda si lu' dusmani". Si o spun cu parere de rau, zau, ca erau numarul unu.
numaru' doi: sa-i spuna cineva frate lui Caddy ca nu le are cu hiphop-ul. Mai bine ar face o noua formatie cu celalalt ratat:Sisu, si s-ar prezenta la Mamaia sau la Cebul de aur.
numaru'trei: Parazitii se ridca (deocamdata) si Mafiotii se inconjoara de toti ratatii(vezi Villy care canta cum ii face mahsa de mancare si cum se spala pe cap sau altii care cred ca daca bate Tataee in clape si ei zbiara "pizda, cur, pula si muie" inseamna ca fac Hip-hop.)
numaru' patru: Puia, esti marfa, dar ratatul ala de langa tine te trage in jos, nu vezi, frate?
numaru' cinci si ultimul : astept ziua cand Uzzi si Tataee isi vor aduce aminte si de fani, nu numai de bani; Puia va incepe sa cante singur si Parazitii vor gasii "clape" pentru textele lor.
Sfarsit
pai s-o dam pa fata, frate
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
puya...cnd s-o trezi din mirajul asta ca viata trebuie traita ca pe banda...cand s-o trezi dein feeria drogatilor, atunci poate o sa fie shi el un rapper bun.
parazitii se ridica cand m-oi face eu rapper. ultimu album e super varza, in comparatie cu alea dinainte. plus ca e facut parca din resturi de la iarta-ma
mah, caddy are o elocventa mishto, nu prea le are el cu versurile pe care le compune, da le rimeaza mishto. maine poaimaine o sa imi spui ca easy e era un ratat pentru ca era mafiot shi nu stia sa cante, ci doar recita
fan 2pac, nu?
parazitii se ridica cand m-oi face eu rapper. ultimu album e super varza, in comparatie cu alea dinainte. plus ca e facut parca din resturi de la iarta-ma
mah, caddy are o elocventa mishto, nu prea le are el cu versurile pe care le compune, da le rimeaza mishto. maine poaimaine o sa imi spui ca easy e era un ratat pentru ca era mafiot shi nu stia sa cante, ci doar recita
fan 2pac, nu?
- Vizitator
..............
iar anumite "pareri" d'ampulea ma fac sa iau algocalmine la excess.....
vali: tu nu esti fan hip hop! te rog sa intelegi si sa accepti asta...sincer iti spun, faptul ca iti plac anumite formatii asta e altceva...nu te face fan hip hop! In legatura cu muzica asta de obicei scrii numai "rebuturi" cum ar fii si cel de la inceputul biografiei de la Mafia de pe pagina http://www.bugmafia93.ro in care spui ca "gangsta" rap-ul a inceput prin Ice-T "Cop Killer" si zici ca Warreng G canta east coast. Eu personal apreciez implicarea si effortul, dar incearca sa te abtii ptr cei care nu cunosc unele kestii...ceea ce faci tu este decat sa-i bagi in confuzii si mai tare, am inteles ca lucrezi in "mass-media"...ti-asi sugera sa-ti mai verifici sursele de vreo 20 de ori inainte sa mai scrii ceva bazat pe vreo sursa legat in special de hip hop-ul din afara!
Cat despre Parazitii....iar vb aiurea, sincer nu mi-o lua in nume de rau dar din moment ce a fost in turneu in europa (olanda germania) si au cantat in romana pentru publicul autohton la cererea lor....si dupa ce au aparut pe 2 compilatii straine incluzand in sountrack al unui film strain...cred ca s-au ridicat destul!
Puya nu face parte din cei care folosesc siringa ca mod de a trece cu bine ziua, cei care il cunosc stiu asta, restul .....VORBE!
cam atat!
pace
vali: tu nu esti fan hip hop! te rog sa intelegi si sa accepti asta...sincer iti spun, faptul ca iti plac anumite formatii asta e altceva...nu te face fan hip hop! In legatura cu muzica asta de obicei scrii numai "rebuturi" cum ar fii si cel de la inceputul biografiei de la Mafia de pe pagina http://www.bugmafia93.ro in care spui ca "gangsta" rap-ul a inceput prin Ice-T "Cop Killer" si zici ca Warreng G canta east coast. Eu personal apreciez implicarea si effortul, dar incearca sa te abtii ptr cei care nu cunosc unele kestii...ceea ce faci tu este decat sa-i bagi in confuzii si mai tare, am inteles ca lucrezi in "mass-media"...ti-asi sugera sa-ti mai verifici sursele de vreo 20 de ori inainte sa mai scrii ceva bazat pe vreo sursa legat in special de hip hop-ul din afara!
Cat despre Parazitii....iar vb aiurea, sincer nu mi-o lua in nume de rau dar din moment ce a fost in turneu in europa (olanda germania) si au cantat in romana pentru publicul autohton la cererea lor....si dupa ce au aparut pe 2 compilatii straine incluzand in sountrack al unui film strain...cred ca s-au ridicat destul!
Puya nu face parte din cei care folosesc siringa ca mod de a trece cu bine ziua, cei care il cunosc stiu asta, restul .....VORBE!
cam atat!
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: ..............
Initial trimis de original
In legatura cu muzica asta de obicei scrii numai "rebuturi" cum ar fii si cel de la inceputul biografiei de la Mafia de pe pagina http://www.bugmafia93.ro in care spui ca "gangsta" rap-ul a inceput prin Ice-T "Cop Killer" si zici ca Warreng G canta east coast. Eu personal apreciez implicarea si effortul, dar incearca sa te abtii ptr cei care nu cunosc unele kestii...ceea ce faci tu este decat sa-i bagi in confuzii si mai tare, am inteles ca lucrezi in "mass-media"...ti-asi sugera sa-ti mai verifici sursele de vreo 20 de ori inainte sa mai scrii ceva bazat pe vreo sursa legat in special de hip hop-ul din afara!
eu nu sunt fan de hh, asta e de la sine inteles, exact asta subliniam.
la paraziti nu ma refeream ca sunt cunoscuti, ci la evolutia lor muzicala
cat despre cate stii tu, numai uita-te la prima pagina din subiectul asta si mai vorbim.
unele surse spuneau ca ice t, altii public enemy, altii nwa.
pace si prosperitate
see me here
- Vizitator
...
http://www.b-boys.com verificati Hip hop timeline-ul de pe pagina!....poate or stii ceva si baietii aia de acolo.....
vali: remarca ta cu primul meu post........mda....ce sa zic e usor sa rastalmacesti cuvintele....nici nu era vorba de cate stiu eu....in fine....mai bine o lasam moarta!
shm: stop hatin'....be calm!
pace
vali: remarca ta cu primul meu post........mda....ce sa zic e usor sa rastalmacesti cuvintele....nici nu era vorba de cate stiu eu....in fine....mai bine o lasam moarta!
shm: stop hatin'....be calm!
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: pai s-o dam pa fata, frate
numaru' doi: sa-i spuna cineva frate lui Caddy ca nu le are cu hiphop-ul. Mai bine ar face o noua formatie cu celalalt ratat:Sisu, si s-ar prezenta la Mamaia sau la Cebul de aur.
Caddy le are mah !
Norok!
Caddy le are mah !
Norok!
- SHM
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1