O noua emisune Rock

ce-a fost pe Muzici o data

O noua emisune Rock

Mesajde alina » Joi Mar 21, 2002 12:22 am

Dalia se intoarce

Dalia Negulescu se intoarce la PRO TV cu propria emisiune.

Dalia Negulescu, "ispita" blonda care pana nu de mult s-a numarat printre vedetele de la "Zero", se intoarce la PRO TV cu propria emisiune. Din acest weekend ea va prezenta "Live Music Maker". Difuzata in fiecare sambata, intre 16.00 si 16.30, emisiunea se vrea o "casa a rock-ului", fanii genului urmand sa fie rasfatati cu imagini din concertele unor trupe celebre, precum Guns'n'Roses, REM, Oasis, Rolling Stones, Pearl Jam sau No Doubt.
Cele mai "tari" piese ale tuturor timpurilor vor fi insotite de istoria formatiilor ce le interpreteaza. In plus, rockeri celebri se vor destainui in interviuri "incendiare".

libertatea 21 martie.

Sa vedem ce va fi! tare cred ca va fi o noua porcarie semnat Pro tv!
addio pirata!
alina
Junior Member

Re: O noua emisune Rock

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Mar 21, 2002 10:20 am

Initial trimis de alina
Dalia se intoarce

Dalia Negulescu se intoarce la PRO TV cu propria emisiune.

Dalia Negulescu, "ispita" blonda care pana nu de mult s-a numarat printre vedetele de la "Zero", se intoarce la PRO TV cu propria emisiune. Din acest weekend ea va prezenta "Live Music Maker". Difuzata in fiecare sambata, intre 16.00 si 16.30, emisiunea se vrea o "casa a rock-ului", fanii genului urmand sa fie rasfatati cu imagini din concertele unor trupe celebre, precum Guns'n'Roses, REM, Oasis, Rolling Stones, Pearl Jam sau No Doubt.
Cele mai "tari" piese ale tuturor timpurilor vor fi insotite de istoria formatiilor ce le interpreteaza. In plus, rockeri celebri se vor destainui in interviuri "incendiare".

libertatea 21 martie.

Sa vedem ce va fi! tare cred ca va fi o noua porcarie semnat Pro tv!

daca nu o sa apara aia prea mult pe ecran n-o sa fie rau....au mai dat protv concerte de alea....
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Înapoi la De pe muzica