1.Running wild-The Brotherhood
Albumu ar fi okei, doar ca vocalu e ca de obicei in doi peri, in plus e obsesia aia a lor cu piratzii, boala preluata poate de la alde Manowar(obsesia, nu piratzii). Au shi o piesa ridicola The Pirate Song, dar care are o linie melodica faina. De fapt in general versurile frizeaza penibilul...nu chiar asha nashpa ca la Manowar, dar nici departe.
2.A aparut prima generatzie de clone HIM. Nume de trupe: 69 Eyes, Entwine, To/Die/For. Daca nu va place HIM ocolitzi. Daca va place, abordatzi trupele astea cu scepeticism. Unele plagiaza la greu. Un album intreg nu pot recomanda, insa pe ici pe colo se mai gaseshte cate o piesa decenta, daca avetzi timpi mortzi shi internet la indemana. Doamne fereshte sa cumparatzi vreun cd.
3.Blind Guardian- A Night at the Opera...genial.obligatoriu.
4.Immortal-Sons of Northern Darkness...una din putzinele trupe de black care merita atentzia, avantajata de sunetul mult mai bun decat se obishnuieshte in genu asta, shi de orientarea mai lirica a versurilor.
5.Beto Vasquez-Infinity...asta e ceva chitarist cred, care are la voci multe gagici guest stars, printre care Tarja de la Nightwish. Albumu e molatec dar foarte melodios, progresiv cu voci feminine.
6.Ulver-Perdition City....pt. aia care mai asculta shi kestii electrice shi electrocasnice, un fel de triphop sau cum dracu i-o fi zicand, ciudatzel dar f.interesant.
7.Antimatter-asta e trupa catorva foshti membrii Anathema(pe cale sa se desfiintzeze), n-am ascultat, poate gaseshte careva pe net sa ne spuna shi noua cum suna. Se zice ca e de mare viitor, ei zic ca ar semana cu albumu Alternative4.
New Releases(continuare de unde o fi ramas)
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
New Releases(continuare de unde o fi ramas)
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1