Parazitii: "Baietii mei asculta doar Hip Hop si manea" cea mai tare
faza care puteau s-o bage.....purul adevar...eu daca asi avea bani sau relatii asi semna cu Adrian pentru un refren la o piesa (si nu numai)...categoric....cui nu-i convine ma doare fix in cur...nu e vorba de manele sau de hip hop e vorba de arta...muzica e o arta...fara stereotipuri, conflicte, idei fixe, confuzii (vezi 99% din mentalitatea hip hop din tara). Cine intelege asta e mare, cine nu sa se mai duca dreacu pe romaneste. Sa numai pomenesc de altii care pe forum-uri se dau mari lebede si la bairame dau din "buci" pe manele; alti ipocriti....cel putin eu am tupeul sa recunosc, cui ii place bine, cui nu ii place...si mai bine...fiecare avem dreptul la o viata personala...cine nu intelege, sa mai lase din aere si sa accepte ca exista si alte opinii pe lumea asta inafara de ale lor.
Sa nu uit, pentru rapperii astia hardcore, unda'grounzi d'astia cu confuzii, mai jos e o lista cu cine asi mai colabora din tot sufletul:
Laurentiu Duta
gagica de la T-shor
Andreea Balan
Puya
K-gula
Brugner
Parazitii
p.s. ar mai fii unii carora le-asi preda niste "productie"...nu de altceva da e nasol sa te dai mare vedeta in timp ce negativul tau suna ca tot rahatul...mai bine faci ceva in eJay care suna bine decat sa faci ceva in conditii de studio si sa sune de iti vine sa iti pentetrezi pupilele cu degetu si sa te scormoni in creier cand asculti!
cu drag al vostru Nea Gabitz
Rap vs. Manele: Verdict = Ipocrizie
1 mesaj
• Pagina 1 din 1
1 mesaj
• Pagina 1 din 1