uite asa sa va mai plictisesc odata!

ce-a fost pe Muzici o data

uite asa sa va mai plictisesc odata!

Mesajde n3aGabitz » Mar Mai 14, 2002 12:23 am

The Eminem Show - Review

Albumul a fost temporar pe un site care acum a disparut! Nu am apucat sa trag de cat 12 din cele 20 de melodii...insa a fost de ajuns casa realizez valoarea lui. PEntru unele persoane acest post nu va folosii la nimic...deoarece Eminem nu este "din sub" adica numai face parte din grupul acela de artisti care este necunoscut de 99% din populatia "hip hop-erilor" deci e comercial.
Revenind la album...cand o sa iasa pe piata, mai devreme sau mai tarziu o sa il ascultati cu totii si veti realiza unu din 2 lucruri. 1)iar mi-am pierdut timpul sa scriu acest post ca prostu...ca vb singur; 2) ....ca nu ati mai auzit asa ceva pana acum!
Eu unul am inchis winamp-ul si l-am redeschis ca nu imi venea sa cred...ce imi auzeau urechile....ma asteptam ca noul album sa fie mult mai slab ca cele de dinainte...insa....este cu mult peste asteptari. Ca sa nu o mai lungesc, ganditi-va la tot ceea ce ati dorii sa fie spus pe un album de un cantaret...cele mai negre suparari de la politica la relatii personale....daca ati ajuns la vreo concluzie.....inseamna ca v-ati dat seama cum e albumul nou al lui slim!

pace......(daca nu are sens ce am zis....asta e, sunt bolnav...)
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mar Mai 14, 2002 8:48 pm

Pt mine comercial nu inseamna sa fii cunoscut, ci sa cantzi pt bani, sa te vinzi caselor de discuri, sa itzi schimbi ideile shi conceptele dupa cum itzi dicteaza altzii. Asha k eminem nu poate fi considerat comercial doar pt k este super cunoscut.
Albumul nou nu l-am ascultat dar dak zici tu k e super...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde J'adore » Dum Iul 21, 2002 11:47 pm

Initial trimis de decret
Pt mine comercial nu inseamna sa fii cunoscut, ci sa cantzi pt bani, sa te vinzi caselor de discuri, sa itzi schimbi ideile shi conceptele dupa cum itzi dicteaza altzii. Asha k eminem nu poate fi considerat comercial doar pt k este super cunoscut.
Albumul nou nu l-am ascultat dar dak zici tu k e super...

Da e marfa, foarte reusit..e cel mai bun album al lui!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Înapoi la De pe muzica