Impresionata fiind de prima piesa promovata pe tvuri mi-am luat albumu sincera sa fiu sunt
un pic cam dezamagita e un pic prea comercial pentru mine si cam toate piesele suna la fel
.Dar daca ma gandesc bine albumu merita in mare banii(3 pachete de Pall Mall).
Mai multe dupa mai multe auditii .
Voi che ziceti?
Hara
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mie mi-a placut destul de tare "Nu-mi pasa" cand am vazut-o pe Atomic. Dupa aia am mai vazut un videoclip, da' doar o singura data. Melodia mi s-a parut mai slaba ca prima, dar totusi acceptabila. Una peste alta, dupa 2 melodii, pot sa spun ca-mi place Hara. Oricum, totul e sa nu se compromita in chestii (prea)comerciale. Vom trai si vom vedea!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Am senzatia ca a fost si pe remix o emisiune despre ei mai demult (parca).
Presa i-a caracterizat ca avand : "sonoritati irlandezo-maramuresene" eu nu-mi aduc exact aminte care sunt... aia cu o gagica pe voce? Electronici?
Presa i-a caracterizat ca avand : "sonoritati irlandezo-maramuresene" eu nu-mi aduc exact aminte care sunt... aia cu o gagica pe voce? Electronici?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de DANA
Am senzatia ca a fost si pe remix o emisiune despre ei mai demult (parca).
nu au gagica pe voce vocalsitu are acute multe la buzunar....nu prea electro!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Initial trimis de djdiu
Totusi ce canta Hara nu e kiar super-comerciala. Piesa aceasta cu nr.2 e mai slaba ka nu-mi pasa.
nu e f comercial dar nici pe departe.versurile sunt cam slabute da soundul e misto imi place mult cum le suna vioara cred ca din cauza asta am luat albumu.
da ''aiurea" e mult mai slaba ca 'nu-mi pasa' aceasta din urma fiind si cea mai buna piesa de pe album.
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Hara.. o formatie simpatica .. dar ma omor dupa ei... sa vedem cat succes vor avea pe viitor...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
loo.l numai eu sunt cea mai innebunita dupa cei de la HARA ? mi se par niste oameni superbi si care fac o muzica nu numai de calitate ci o muzica ce nu poate sa nu te unga pe suflet daca sti sa apreciezi asha ceva .. deci ... cei care nu inteleg muzica HARA si care spun ca nu e superba inseamna ca nu cunosc ce e aia muzica divina .. deci ascultatzi HARA in continuare si visatzi .. caci iti da posibilitatea daca itzi permitzi .. kissez .. taytay
[B]Si sti ca o lume fara culori viatza mea ar fi fost , de n`atzi fi fost .. va ador .. va respect..va tzuc[/B]
-
Gabrielle - Junior Member
Un subiect exact la fel , cu doi centimetri mai sus!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1