Nu stiu daca sunt pe aici , dar , ma rog! Vroiam sa va anunt ca Dj Swamp s-a retras din R.A.C.L.A.. Asta e ceea ce a zis el pe forum-ul site-ului http://www.racla-online.com (deci , pt mai multe detalii vizitati site-ul ala!):
"Iata ca dupa o shedere de mai bine de trei luni in formatzia R.A.C.L.A., cea mai tare formatie de HH la noi in tara care a existat vreo data la noi in tara, dupa parerea mea, trebuia sa existe shi un sfarsit. Dj Swamp se retrage din R.A.C.L.A. astazi 2 septembrie 2001. Ii multumesc lui Calin ca mi-a acordat o sansa de afirmare de care probabil trebuia sa profit, insa nu am putut. Trebuie ca toata lumea sa inteleaga ca decizia a fost numai shi numai a mea, ea a fost comunicata celorlatzi doi membrii ai trupei si a fost luata... Imi cer iertare celor care s-au simtzit jignitzi pe acest forum de catre mine sau in presa... R.A.C.L.A. ramane din acest moment Rimaru shi Connect-R shi probabil un viitor Dj. Cat despre ElectroShok va asigur ca din cate shtiu v-a ieshi insa fara participarea mea... Singurele scratch-uri pe care le veti auzi, daca vor fi pastrate, vor fi cele de pe Saga Culturii. Cam atat am avut de zis... Din punctul meu de vedere, ca dj vorbiind, lucrurile nu se vor termina aici. Sa nu inteleaga cineva ca cariera mea muzicala s-a incheiat aici insa ea nu va mai avea punct comun cu R.A.C.L.A.
Cam atat am avut de zis...
PAce Tuturor!!!
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pt.fanii R.A.C.L.A.!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
R.A.C.L.A.
N-am de zis decat ca-mi pare destul de rau pentru plecarea lu' Swamp!!!
Cat despre noul material "electroshok"...ne cam amenintza Rimaru' cu albumu' ala de toamna trecuta...sper doar sa apara cat mai curand....
Keep your head up.(swamp)...ce-ai facut pe Saga Culturi dovedeshte ca eshti un Dj. cat se poate de bun!!!
Word'up...
peace
Cat despre noul material "electroshok"...ne cam amenintza Rimaru' cu albumu' ala de toamna trecuta...sper doar sa apara cat mai curand....
Keep your head up.(swamp)...ce-ai facut pe Saga Culturi dovedeshte ca eshti un Dj. cat se poate de bun!!!
Word'up...
peace
- genETICU
- Junior Member
Imi exprim regretul fata de plecarea lui Swamp, dar si curiozitatea legata de numele noului DJ pe care il vor coopta Rimaru si ConnectR!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1