Audio Galaxy e offline
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Audio Galaxy e offline
Din pacate ptr totzii cei care culegeau muzica de pe net,AG nu ami functioneaza.RIAA(recordin industry association of america) a obtinut o decizie a unui tribunal prin care obliga Ag sa nu mai permita download-ul de mp3-uri...Ce pot sa zic?SUCKS!!!!!Acuma lumea de pe Ag migreaza pe filetopia.org shi kazaa dar se pare k shi kazaa o sa se inchida in curand shi in plus nu prea gasesti nimc pe ele....singurele mp3 uri care se mai pot lua de pe AG sunt cateva ale hosted artists...voi ce zicetzi?
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Am instalat si eu programu'alora de la http://www.filetopia.org, da' ori nu vrea sa se conecteze, ori nu stiu eu sa-l folosesc. Il mai foloseste cineva de pe-aici?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
nici la mine nu se conecteaza filetopia....in general astea de tip peer to peer nu imi merg...shi nicu la altzii nu am auzit sa le mearga.Ar mai fii o solutie www,blubster.com dar se pare k in jur de 28 iunie o sa fie functional.Shi oricum nu gasesti tot ce gaseai pe AG
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
M-am tot interesat de alte programe (am citit tot ce-au zis oamenii de pe alte forumuri, de asemenea utilizatori AG) si mi-am luat:
Kazaa, WinMX si SoulSeek.
Din astea 3 cel mai bun e Kazaa, dar nu e nici de departe la fel de bun ca AG. In primul rand ca nu prea gasesc ce caut (deh...asta patesc oamenii cu gusturi ciudate in muzica
) si in al doilea rand imi ia mult pana se incarca mp3-ul la care fac d/l.
I want AG back ;g :cry: ;P
Kazaa, WinMX si SoulSeek.
Din astea 3 cel mai bun e Kazaa, dar nu e nici de departe la fel de bun ca AG. In primul rand ca nu prea gasesc ce caut (deh...asta patesc oamenii cu gusturi ciudate in muzica

I want AG back ;g :cry: ;P
Due to budget cuts, the light at the end of the tunnel has been turned off.
- GoddessOfHell
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1