Intrand in seara asta pe forum am realizat ca Rockul fost impartit in doua : Rock strain si rock romanesc !!!
Nu inteleg de ce pentru ca subiectele de aici trebuiau sa stea grupate. Au aparut anomalii de genul :
threadul de mari chitaristi a ramas la rock romanesc dar ma indoiesc ca pe acolo sa fie enumerat vreun conational d'al nostru.
Ma rog... eu unul sunt de parere ca nu trebuia facut acest lucru si optez pentru revenirea la fosta formula.
Impartiti in doua ???
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Impartiti in doua ???
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Din cate am inteles era inevitabil, in sensul in care forumul ar fi fost oricum impartit in muzica romaneasca si straina. Dvs suntetzi mod, mutati naiba si dvs de aveti vreme subiectele.
Eu zic asa: sa vedem o vreme ce si cum (desi mie imi f*te timpul pretzios) si dupa o sa va fac lobby la mr. sopra de ati avut dreptate.
Eu zic asa: sa vedem o vreme ce si cum (desi mie imi f*te timpul pretzios) si dupa o sa va fac lobby la mr. sopra de ati avut dreptate.
- gaga
Desi nu postam eu mare lucru pe rock, desi lumea incepe ba sa nu ma mai suporte, ba sa nu ma mai bage in seama, ba sa-mi stearga posturi, desi multe altele, ma bag si eu in seama la subiectul asta si zic ca nu e deloc o idee buna sa se desparta forumul de rock. Pentru ca era unul de traditie si pentru ca s-a format in jurul lui o comunitate on-line destul de compacta si care s-ar putea sa aiba de suferit de pe urma la chestia asta. Si mai am eu impresia ca, in urma modificarilor astora ciudate fanclubul s-ar putea sa se cam duca de rapa si e pacat. Sper sa ma insel, dar mie mi se pare ca fanclubul se cam transforma intr-o comunitate de lutze si pedofili. Ma rog...
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Initial trimis de bhuttu
zic ca nu e deloc o idee buna sa se desparta forumul de rock. Pentru ca era unul de traditie si pentru ca s-a format in jurul lui o comunitate on-line destul de compacta si care s-ar putea sa aiba de suferit de pe urma la chestia asta. .
subscriu!
rau de gura!
- curly
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1