mtv music awards

ce-a fost pe Muzici o data

mtv music awards

Mesajde SOD » Vin Aug 30, 2002 11:51 am

afise in tot orasul.asta a fost primul semn dat de mtv romania.si am stat pana noaptea tarziu sa vad minunatia.dupa cum a inceput transmisia,am zis ca nu e mare lucru de vazut.chiar era plictisitor.greseli tehnice din partea mtv romania,intarziere si nerespectare de program.cam asta a fost la inceput.si pacaneli de microfon in studioul din bucuresti.intreruperile extrem de dese pentru promo au devenit de-a dreptul nesuferite.
iar eu voi puncta doar momentele de mare efect.

si iata ca incep nominalizarile.dupa un show al prezentatorului,extrem de reusit,la podium isi face aparitia Britney.care anunta ca va acorda premiul pentru artistul mileniului.doamnelor si domnilor,Michael Jackson.inca ma mai mananca pielea cand imi aduc aminte.sala a fost efectiv electrizata,deoarece aparitia starului nu fusese anuntata (iar toata lumea stie ca aparitiile sale in public sunt extrem de rare).a fost primul moment cand am sarit ca ars din pat!efectiv am fost fascinat!artistii din sala erau inmarmuriti.nu le venea a crede.a fost extraordinar.
nominalizarile pentru cea mai buna artista rnb a adus pe scena,in postura de castigatoare pe Mary J Blige.piesa castigatoare era facuta dupa atentatele din 11 septembrie.de mare exceptie!sala de asemenea a fost electrizata.
si cum premiile se decerneaza in orasul New York,de pe scena nu a putut lipsi mare artizan al acestui oras,ex-primarul Rudolph Giulliani,care a fost aplaudat la scena deschisa minute in sir.acesta a prezentat o mare artista ce si-a sustinut recitalul dedicat orasului NY,Sheril Crow.
momentul special al serii a fost cu siguranta anuntarea infiintarii unei burse de 25.000 $ ,bursa ce va fi data artistului ce va lupta impotriva SIDA,bursa infiintata de cele doua membre ale formatiei TLC,in memoria colegei lor,rapusa de boala.a fost cel mai emotionant moment.

in rest,ce sa mai zic.a fost un spectacol reusit.dar parca totusi prea multi negri si prea multa muzica din bronx.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

......

Mesajde n3aGabitz » Sâm Aug 31, 2002 4:17 am

"dar parca totusi prea multi negri si prea multa muzica din bronx."

te-ai stricat rau la faza asta.....

apopo il stii pe unu Razvan Mican?
n3aGabitz
Junior Member

Re: mtv music awards

Mesajde MasterGz » Sâm Sep 07, 2002 1:14 am

Faza cu negrii care o zici tu e de tot rahatul.Ce vroiai sa vezi..formatii gen Akcent?Asta se asculta acum in lumea civilizata..rock si rap.Nu rahaturi de astea gen house , dance.Americanii au inventat muzica asta comerciala si cred ca ei se pricep cel mai bine la asta.Oricum afost un show un bun..unii de la noi ar trebui sa invete cum se face un show-bizz adevarat.Un exemplu e chiar P.Diddy care desi negru din Bronx cum spui tu afcut un show de zile mari.La fel si Ludacris in pre-show.Asa ca negrii aia sunt cu 10 clase peste rahaturile de Costi si Akcent de la noi.
MasterGz
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Sep 07, 2002 11:43 am

aveti in cap numai cacat si muci!daca asta ati inteles voi din ce am zis eu,atunci nu sunteti prea departe de astia de tot ii amintiti voi,respectiv costi si akcent !
cred ca spre deosebire de voi,eu stiu sa apreciez toate genurile de muzica.
si acum va intreb eu pe voi,v-ar place sa vedeti o decernare a premiilor oscar in care marea majoritate a filmelor nominalizate sa aiba aceeasi tematica?sa fie toate documentare ,sa zicem,despre cresterea albinelor?
FOUR OF A KIND
SOD

....

Mesajde n3aGabitz » Sâm Sep 07, 2002 3:14 pm

asa e ma oi avea numai cacat si muci in cap daca tu zici, ma bucur ca ai tu mai mult insa...altfel cine ar mai scoata faze de genu
"prea multi din bronx"...sau ce pana mea ai zis acolo.....toate stilurile de muzica? Eu pot sa-ti zic ca despre unu stii jack shit cu siguranta.......

apropo il stii pe fratemiu sau nu? daca nu inseamna ca nu esti SOD cu care umbla el inainte sa se certe...

hai salut
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Sep 07, 2002 4:07 pm

originalule,nu stau ma sa ma cert si nici sa-ti explic cum e cu muzica.
as mai sta la palavre cu tine si ti-as si raspunde la mesajul tau(mult mai tehnic),asta in cazul cand ai fi nitel mai coerent si neagramat.sau la chicago nu se face scoala elementara?au,iarta-ma ,esti din pantelimon,de pe dupa blocurile gri!

daca nu ai fost atent ,threadu asta se referea la mtv music awards si nu la negri si muzica rap sau hip hop.daca poti sa postezi on topic,e bine.daca nu,deschide un thread despre negri si muzica lor ,si-ti stau la dispozitie.
vad ca esti patron peste hip hop.eu nu sunt nimic,sunt vai de mama mea.si am si eu o intrebare la tine.ai dinte de aur si lant gros cu semnul dolarului?si porti pantaloni largi?ca asa ar trebui sa aiba un fan adevarat.
stii tu,premiile astea mtv au ceva vechime.si in trecut parca nu prea erau asa multi negri.acum ce sa-ti zic,daca toata america da din cap pe ritm de hip hop,sunt obligat sa dau si eu?sunt de acord ca lumea a luat o cu totul alta pozitie fata de negri,sunt de acord ca asta e trendul,da stii cand nu am sa mai minunez ca sunt atatia negri la mtv music awards?cand o fi un negru campion mondial la sah!
nu vreau sa par rasist,dar aceasta discutie nu ar fi avut loc daca tu gandeai cu capul si nu cu lentila de la cd player.e problema ta si treaba ta ce asculti,da stii ceva?nu te mai caca in gusturile oamenilor,ca nu se cade!
si ca tot veni vorba,Michael Jackson nu tot negru e?
FOUR OF A KIND
SOD

........

Mesajde n3aGabitz » Dum Sep 08, 2002 12:53 am

1) Cred ca m-ai confundat cu vreun ratat de cartier
2) Poate sta tactu in pantelimon....eu in Buc am stat la KM 0
3) Continui sa ma jignesti aiurea, evitand esentialul
4) Inca nu mi-ai raspuns la intrebare....politicosule
5) Deocamdata tot esti pe dinafara cu mtv & rasisme....

ps: vei fii ignorat de acum incolo....
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde SOD » Dum Sep 08, 2002 1:01 am

daca vrei sa vorbim asa ,fie!mi se rupe si de tine si de fractu!
FOUR OF A KIND
SOD

....

Mesajde n3aGabitz » Dum Sep 08, 2002 5:42 am

acum inteleg de ce sa certat fratemiu cu tine....

ps: cine a inceput eu? sau tu? cine scoate numai aere de destept...?
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Sep 08, 2002 6:08 am

Ati facut praf threadul .... continuati si voi sterge posturile.
Exista un forum pentru genul asta de dispute: "Scandal"
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde AxL » Dum Sep 08, 2002 8:36 am

cea mai tare apritie din mtv vma a fost a celor de la guns n' roses (my oppinion si nu numai). multi spun ca formatia noua suna chiar mai bine decat originalul. asta nu se poate spune inca dar oricum noul gn'r a cantat BINE. din pacate singurul care a dat cateva rateuri (de voce) a fost Axl la sfarsitul "welcome to the jungle". oricum si-a revenit si "paradise city" a fost ok. inregistrarea video se poate lua cu kazaa (cautati "guns n roses vma") si articol se poate citi aici - http://www.mtv.com/news/articles/1457261/08302002/guns_n_roses.jhtml
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Sep 09, 2002 2:39 pm

Originalule,te rog sa ma scuzi pentru cuvintele grele ce t-i le-am adresat!scuze!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde n3aGabitz » Lun Sep 09, 2002 7:44 pm

e ok bro!

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde dadius » Mar Sep 10, 2002 4:24 pm

trebuie sa recunosc ca acest thread e cel mai misto de pana acum.v-ati certat si v-ati facut de cacat unul pe altul si acum sunteti prieteni. misto.

keep on rockin' dudes:o
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Înapoi la De pe muzica