Be Quiet and Drive

ce-a fost pe Muzici o data

Be Quiet and Drive

Mesajde Aliosha » Joi Oct 24, 2002 4:56 am

Vorbeam cu Moshu azi pe ym si tot imi cerea parerea:

- “Aliosha sa fac ma un thread in care sa vb de muzica pe care o ascultam in masina ?â€Â
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 24, 2002 10:20 am

Hei ! The Buzz emite chiar din celebrul Burlington ?

" I'm trying to get back to Burlington
To a square in the center of town
To a spot on a wooden table
Where her feet didn't reach the ground "

In primul rand acest thread nu este ideea mea. Aliosha mi-a destainuit ca vrea sa faca un post marfa despre muzica pe care o asculta in masina. Si i-am zis ca mai bine sa faca subiect. Acum sa vedem ce o iesi.

Eu nu mai am radio la masina. Un om de bine l-a imprumutat si vad ca nu il mai aduce inapoi...desi eu tot astept. :(
In aceste conditzii ma multumesc sa imi cant singur cand sunt la volan ! :(

Daca o sa am candva un surplus de bani imi voi cumpara un cd player. Cu casetofonul ce sa faci ?
In nici un caz nu ash asculta in timp ce merg cu masina muzica : house,dance,disco,latino sau muzica romaneasca. Parca nu se preteaza.
Nu stiu d c , dar mi-ar placea sa ascult muzica country (coming up next on Oldies but goldes ) sau rock'n'roll. Si bineinteles rock vechi.

Aliosha...dar acolo la voi..nu sunt posturi de radio special pentru cei aflatzi la volan ? Care pe langa o muzica adegvata dau si starea drumurilor , conditzii meteo..etc ?
Tre' sa fie !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde belenenses » Joi Oct 24, 2002 2:01 pm

Pacat ca am carnet, dar nu am masina. Insa in vara asta in strainatate am vazut cum e cu alesul muzicii in masina intr-un cuplu in care orientarile sunt de genul el - disco anii '80, disco actual in maniera Sophie Ellis Bextor, pop gen Morcheeba, Madonna iar ea mai spre Verve, Travis, ca sa nu puna ceva mai greu gen AC/DC. Regula era clara : cine conduce alege muzica, celalalt cand nu mai poate are drept de veto. Iar ritualul de alegere al CD-urilor inainte de drum dura vreo 10 minute si se luau CD-uri cat pentru un drum in Romania si inapoi pentru o plimbare de 30 de minute. Oricum, sound-ul in masina era super - un Peugeot 206 CC decapotabil, nou-nout, cu o instalatie de sunet bine reglata, si nu era strident chiar in cazul ascultarii de Smashing Pumpkins sau Nirvana.
In ceea ce ma priveste, atat cat apuc sa sofez pe ici pe colo, am doua-trei casete pregatite, din care obligatoriu una pentru viteza mare. Contine : Republica - Ready To Go, Drop Dead Gorgeous, Hole - Celebrity Skin, Doro - Salvaje, Overkill - Elimination, Iron Maiden - Fear Of The Dark, Guano Apes - Lords Of The Boards si chiar si un (nu ma-njurati :)) Camioane in Multime - Varianta 3. Pentru viteze normale, cu familia, etc., merge ceva gen disco anii '80 sau pop - uite, azi am regasit o piesa tare simpatica - OMD cu Enola Gay, chestii de-astea - Communards, Yazoo, Bronski Beat, Bros, s.a.m.d.
belenenses
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Joi Oct 24, 2002 5:00 pm

Dimineata in masina in drum spre scoala....dance, euro, sau la radio. ( http://www.z1035.com :D)

Cand ma intorc de la scoala...radio, ca vreau sa ajung mai repede acasa si n-am timp sa pun cduri.

Cand ies seara afara....techno, dance si rap romanesc.
dj_jaxxx

Mesajde catharsis » Joi Oct 24, 2002 6:58 pm

aliosha, cand am vazut titlul am crezut ca te referi la melodia aia de la deftones :D
eu de abia mi-am luat carnatul dart mi-am facut vreo 2 casete cu chestii ascultabile: deftones, nirvana, on thorns i lay, placebo, apocalyptica, rhcp, ipr etc.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 24, 2002 9:22 pm

Aliosha....visez la ziua cand vom merge impreuna pe drumuri prafuite din America de Nord....la volanul unui Chevy Camaro din 1967 cu bord de lemn ..ascultand Creedence Clearwater Revival - Lookin' Out My Back Door .
Band beri amandoi , facand glume ..oprindu-ne la benzinarii pt. plin si pt. o gustare ...oprindu-ne la moteluri pt. femei ieftine ! ;-)

Ce zici ? Vrei sa mergem asa candva ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Oct 27, 2002 1:29 am

In mashina ascult de obicei radio(Europa FM k are o muzica mai serioasa) dar mai ascult shi casete(am noroc cu o instalatzie acustica Philips care nu prea are bas dar e foarte fidela in redare).Am una cu Best of Zeppelin,un best of Rolling Stones shi una cu rap (old school) care merge de minune la drumuri lungi(The Roots-Silent Treatment-cred k melodia asta a fost compusa in mashina,De la Soul-Say no go,etc)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Lun Oct 28, 2002 8:42 am

Chiar acum am venit de la munte dupa un drum superb, facut noaptea. Cate ceva din "Soundtrack"

Rolling Stones - "Don't Stop"
Smashing Pumpkins - "Today"
OK GO - "Get Over It" (bunicel)
Beck - "Lost Cause"

Ce-i mai comic ca odata ajuns acolo am luat barurile la rand si am dat intr-un loc peste niste localnici care beau ca porcii si cum aveau si un fel de formatie incepusera sa cante asa, ca pentru ei, cum clienti nu prea erau. Isi faceau dedicatii unul altuia. La un moment dat au ajuns la "One Bourbon, One Scotch, One Beer " (John Lee Hooker). Chitaristul nu era rau deloc.

Deja cand au ajuns cu repertoriul pe la ZZ Top ii luase flama si falsau rau de tot. Am plecat lasandu-i la fel cum ii gasisem, distrandu-se.

Sa vad daca mai imi aduc aminte cate ceva de la intoarcere:

Creedence. - "Wholl Stop the Rain"
Red Hot Chili Peppers - "Zephyr Song"
Aliosha

Mesajde Aliosha » Joi Dec 19, 2002 8:27 pm

Cake - "The distance", Fashion Nugget ('96)

Versurile sunt despre un sofer maniac, melodia foarte reusita.

(cum era aia... alternativ la superlativ ?)

"Reluctantly crouched at the starting line,
Engines pumping and thumping in time.
The green light flashes, the flags go up.
Churning and burning, they yearn for the cup.
They deftly maneuver and muscle for rank,
Fuel burning fast on an empty tank.
Reckless and wild, they pour through the turns.
Their prowess is potent and secretly stearn.
As they speed through the finish, the flags go down.
The fans get up and they get out of town.
The arena is empty except for one man,
Still driving and striving as fast as he can.
The sun has gone down and the moon has come up,
And long ago somebody left with the cup.
But he's driving and striving and hugging the turns.
And thinking of someone for whom he still burns.

He's going the distance.
He's going for speed.
..... etc
"
Aliosha

Înapoi la De pe muzica