Rap vs. Hip-Hop.Care e diferenta?!
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Rap vs. Hip-Hop.Care e diferenta?!
De multe ori m-am intrebat care e diferenta dintre aceste doua genuri,mai mult sau mai putin,muzicale...Unii spun ca difentele ar fi din punct de vedere comercial....Voi ce spuneti?
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de D€CR€T
hip-hop=4 elemente rap/dj/break/graf. Deci rapul e un element al hip-hop-ului. Punct.
rapul e partea vorbita,nu?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
nu nu nu
PERLA ANULUI
"hip hop-ul e o cultura, rap-ul un stil de muzica"
hip-hop-ul este in primul rand un STIL de muzica, pe urma o cultura. Rap-ul este partea cantata, si este folosit si in popo, rock, la romanii...manele. RAp-ul nu este o parte din elementele hip hop MC-ing-ul este. Orice poate rappaii...dar asta nu inseamna neaparat ca e MC...bine asa daca vrei sa zici ca e mc findca rappaie asta e altceva....anyway
pace
"hip hop-ul e o cultura, rap-ul un stil de muzica"
hip-hop-ul este in primul rand un STIL de muzica, pe urma o cultura. Rap-ul este partea cantata, si este folosit si in popo, rock, la romanii...manele. RAp-ul nu este o parte din elementele hip hop MC-ing-ul este. Orice poate rappaii...dar asta nu inseamna neaparat ca e MC...bine asa daca vrei sa zici ca e mc findca rappaie asta e altceva....anyway
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
Baaa
Habar nu am ce dracu s`a intmplat da eu nu am scris aia!!
Cum dracu o intrat in contu meu si .... Damm it! Asa`mi tre` daca umblu pe la neturi si nu ma deloghez!
Pt cel care a scris mai sus.... care a intrat de la mine: Fututi mortzii ma`ti intra cu numele tau
Cum dracu o intrat in contu meu si .... Damm it! Asa`mi tre` daca umblu pe la neturi si nu ma deloghez!
Pt cel care a scris mai sus.... care a intrat de la mine: Fututi mortzii ma`ti intra cu numele tau
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
mai cititi shi voi
in caz ca nu stiati hip hop-ul e ritmul adica muzica, iar rapp-ul sunt versurile
mai cititi shi voi pe net .
punct shi de la capat
mai cititi shi voi pe net .
punct shi de la capat
- Foxoo
- Junior Member
.......
FOXOO: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Tare. Mai zi-ne.
.
.
.
parerea mea
"Rap is what you do, Hip Hop is what you live"
Tare. Mai zi-ne.
.
.
.
parerea mea
"Rap is what you do, Hip Hop is what you live"
we all can't be pimps and we all can't rap
- Shao Khan
- Junior Member
- Localitate: From the thoughts' next bridge through the hell's gate, lirically detonating
foxoo...netu' asta mai itzi da shi tzepe...am impresia insa ca tu insutzi eshti o tzeapa a naturii.
gabitz...da ma...nu m-am exprimat cum trebuie.
gabitz...da ma...nu m-am exprimat cum trebuie.
-
era o fazqa la o trupa de rap franceza.pe care o respect si apreciez,era de pe un vinyl si spuneaa asa : "hip-hop is a compose of 4 elements,it`s the written word of grafitty,the cuting of the dj,the dancing of the b-boys,and the spoken word :the rap music".
deci rapu in tra in hip-hop,rapu e parte vorbita,spusa,cantata.......mai multe detalii va recomand tryptik-tryptyk(cred ca 1999)
Gnom
parerea mea
deci rapu in tra in hip-hop,rapu e parte vorbita,spusa,cantata.......mai multe detalii va recomand tryptik-tryptyk(cred ca 1999)
Gnom
parerea mea
-
Gnom - Junior Member
No way!
Sica...cum draq se poate sa fi fost inaintea mea la net cand eu is in Cluj si tu pin Moldova?Hm....ai zburat pana aici?:)
Oricum thx ca ai recunoscut si... retrag cele spuse mai sus.
ps.Astept raspunsu' tau pe PM
Oricum thx ca ai recunoscut si... retrag cele spuse mai sus.
ps.Astept raspunsu' tau pe PM
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
hehehe
let`s get things streight,cum am zis si mai sus,rapul reprezinat THE SPOKEN WORD din cultura hip-hop,deci logic ca si dj au albume de hip-hop da nu de rap,rapul e parte vorbita(sau cantata,pula mea),cam dspre asta e vorba
Gnom
parerea mea
Gnom
parerea mea
-
Gnom - Junior Member
-
...
bai rady TU UNDE PULA MEA TRAIESTI CA VAD CA ESTI DIN NEW YORK????
EMINEM = HIP HOP...aoleu cand va aud bah....ma apuca crizele alea mari...cunoscatorilor
Fred Durst (Limp Bizkit vocalist) partea lui din trupa e RAP adica CANTA VORBIT pula mea....e MC (sa zicem).
Stilul lui eminem e HIP HOP...aoleu..inchid thread-ul ca ma apuca crizele alea mari...
EMINEM = HIP HOP...aoleu cand va aud bah....ma apuca crizele alea mari...cunoscatorilor
Fred Durst (Limp Bizkit vocalist) partea lui din trupa e RAP adica CANTA VORBIT pula mea....e MC (sa zicem).
Stilul lui eminem e HIP HOP...aoleu..inchid thread-ul ca ma apuca crizele alea mari...
-
n3aGabitz - Junior Member
hmmm...
Corect vorbind , nu numai un album scos de DJ , dar shi un graffiti , spre exemplu , e tot Hiphop , pentru ca Hiphopul e intreaga cultura...dar , oricum , majoritatea fac varza cele doua notiuni , deci nu trebuie sa ne mire tot felul de nominalizari!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Exact...
....da .... vad ca merge exact cum credeam eu....
desi nu am avut prea multe posibilitati am incercat sa intru cat am putut in cultura hip-hop...adica shi rap shi dj-ing shi break shi graf.... din cele de sus cel mai frecvent:rap(ca nu ma doare gura,nici capul sa gandesc,nici viata nu m-a impiedicat sa traiesc anumite sentimente) graf(cand am avut vopsea,acum nu mai am,da bine ca lumea mai vrea grafuri pe la baruri de gen shi mai iasa shi lovea pa d'asupra:)) shi break(am stat eu vanat o saptamana pe spate da nici nu m-am lasat fara inca una shi pe picior:p ) .....
Dj-ingul doar cu calculatorul mai mult k de ,truntable de unde(am un tehnoton din ala...i s-a rupt shi acu')......
deci cum au spus shi altii...:rapul e partea vorbita:o !punct shi pa
(nu ma consider Mc ,ii las pe altii sa aprecieze asta!)Pace
desi nu am avut prea multe posibilitati am incercat sa intru cat am putut in cultura hip-hop...adica shi rap shi dj-ing shi break shi graf.... din cele de sus cel mai frecvent:rap(ca nu ma doare gura,nici capul sa gandesc,nici viata nu m-a impiedicat sa traiesc anumite sentimente) graf(cand am avut vopsea,acum nu mai am,da bine ca lumea mai vrea grafuri pe la baruri de gen shi mai iasa shi lovea pa d'asupra:)) shi break(am stat eu vanat o saptamana pe spate da nici nu m-am lasat fara inca una shi pe picior:p ) .....
Dj-ingul doar cu calculatorul mai mult k de ,truntable de unde(am un tehnoton din ala...i s-a rupt shi acu')......
deci cum au spus shi altii...:rapul e partea vorbita:o !punct shi pa
(nu ma consider Mc ,ii las pe altii sa aprecieze asta!)Pace
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
Re: got it
la o sectiune rap ar trebui nominalizati Above the law,NWA,2pac......eminem mai nou....Snoop Dogg....ei reprezinta rapul si stilul asta canta........in nici un caz p.diddy care e cel mai faker de pe east coast....si el si jay Z...west coast 4 life
- d0peman
- Junior Member
parerile sunt impartzite...nu cred ca exista multzi despre care se poate spune ca sunt doar rapperi sau doar hh'eri. in marea lor majoritate sunt hh'eri. prea putzini rapperi shi shi mai putzini mcs. rap'ul tzine mai mult de old school. printre adevaratzii rapperi: nas, snoop, eminem, 2pac, biggy, JZ, sean dog, b-real, meth, redman, ol dirty, RZA, GZA, cappadonna, raekwon, ghostface, cei de la naughty by nature, etc....nu neaparat in ordinea valorii lor. shi inca o chestie: rap'ul nu e in nici un caz partea cantata. e o distinctzie clara intre rappers shi singers. in cazul rap'ului, se recita, nu se canta.
cam atat...
cam atat...
- MkUp2BrkUp
- Junior Member
29 mesaje
• Pagina 1 din 1