SnIpeS

ce-a fost pe Muzici o data

SnIpeS

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 04, 2002 1:03 am

Nelly a turnat deja primul sau film!!!!

In filmul SNIPES interpreteaza rolul rapper-ului PROLIFIK.Pelicula a fost realizata in anul 001,in Philadelphia.In SUA filmul s-a lansat in luna septembrie,in Romania nu se cunoashte inca data exacta a aparitiei(din pacate ).

Rapper-itza Charli Baltimore,Ja Rule & Ashanti interpreteaza in Snipes un rol secundar !

Abia ashtept sa vad filmul sa-mi pot spune parerea despre el...despre prestatia lui Nelly !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Mar 06, 2003 11:22 pm

In domeniul MUZICA Nelly a reusit sa ma impresioneze din prima. Toate melodiile mi-au placut si m-au convins ca Nelly merita intradevar atentia mea :D Ever since then, i have liked him, his music...

Acum, astept sa vad cum se descurca k actor . Sunt foarte curioasa sa vad si eu filmul SNIPES si sper ca va aparea in curand si in Romania (desi probabil mai avem de asteptat :cry: )
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Înapoi la De pe muzica