unii nu inteleg

ce-a fost pe Muzici o data

unii nu inteleg

Mesajde gabi » Mie Sep 19, 2001 9:21 am

Va rog eu mult pentru cei care nu asculta hip hop sa numai posteze pe acest forum! Nu din rautate ci pentru faptul ca nu au cum sa inteleaga majoritatea mesajelor care sunt transmise de diferitele stiluri de gen!

Pentru cei care asculta numai underground, se vede clar ca duc mare lipsa de diversitate in gen, si nici nu vad ce pretentii poti avea la ei....asa ca raspunsurile lor sunt demne de ignorat cand posteaza despre un gen care nu il cunosc!

vali misto desenul ala, te-ai chinuit mult sa-l faci tata?
Si apropo unde lucrezi la vreun net-cafe......sau la reuter ca prea esti asa ciumec ca informatiile tale....

mai tundete ca aratai de doamne ajuta, uite iti fac eu reducere la mine in bloc la coafor...

pace celor care stiu despre ce vorbesc
gabi
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Oct 19, 2001 1:45 pm

Chiar ar fi interesant de vazut care si de ce sunt diferentele in mesaj dintre genuri, si de ce fanii se impart intre rapul social gen RACLA si rapul socialo-mafiot gen BUG, fara a le inghiti pe amindoua. Chiar si in sinul mesajelor de cartier este o diferenta intre versuri a la Mafia si versuri de genu "inca imi doresc sa-mi iau o bicicleta/sunt omul care bea cu pofta apa de la chiuveta" (care mi se par mai adevarate si mai la obiect).
In plus, eu de exemplu, in engleza nu gust mesajele mafiote dar imi place si Snoop si Wu Tang, dar cind se cinta in romana sunt atent si la versuri si nu imi plac extremele (de ex La Familia cu zile insorite mi se pare misto si cu versuri normale si de bun simt, dar alte piese exagerate nu le inghit).
Rolf
Junior Member

Mesajde Suryia » Vin Oct 19, 2001 11:17 pm

Hai sa-ti spun parerea mea in legatura cu impartirea rapperilor romani in doua tabere...
In primul rand felul de a fi al fanilor difera...90% dintre fanii Mafia , trebuie sa recunoastem , nu ar fi in stare sa inteleaga mesajul sau versurile R.A.C.L.A. pentru ca stilul pur si simplu ii depaseste!In al dilea rand , cei care asculta R.A.C.L.A.,daca INTELEG si SUNT DE ACORD cu melodii ca "Orice las" nu pot FI DE ACORD cu melodii ca "Delicvent la 15 ani". Plus ca atunci cand asculti una dintre aceste trupe injurand-o pe cealalta , nu poti , in ultima instanta , sa ignori chestia asta!
Oricum , in afara de "taberele"astea mai sunt cateva , de exemplu cei care asculta Mafia la inceput , pentru ca este un hip-hop facil , si apoi trec la ceva mai "greu" , ca si cei care asculta cam orice tip de hip-hop , in special strain si , din cand in cand si romanesc , mai mult ca sa se mai informeze.
Un "fenomen" interesant sunt Parazitii care se pare ca au reusit sa se faca ascultati de fanii ambelor curente.Oricum , dupa parerea mea se apropie mai mult de R.A.C.L.A. , dar cum nici ei insisi nu se incadreaza in vre-o tabara. , nu o sa-i incadrez nici eu , poate ca e cea mai buna atitudine!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Re: unii nu inteleg

Mesajde Vizitator » Dum Oct 21, 2001 7:51 pm

Initial trimis de gabi
Va rog eu mult pentru cei care nu asculta hip hop sa numai posteze pe acest forum! Nu din rautate ci pentru faptul ca nu au cum sa inteleaga majoritatea mesajelor care sunt transmise de diferitele stiluri de gen!

Si apropo unde lucrezi la vreun net-cafe......sau la reuter ca prea esti asa ciumec ca informatiile tale....

mai tundete ca aratai de doamne ajuta, uite iti fac eu reducere la mine in bloc la coafor...

pana la urma, care e problema ta?
ti-am dat rusini pe un topic si acum esti frustrat tot timpul???

toti aceia care psoteaza aici asculta hip-hop, inclusiv io, care sunt rocker

la ce desen te referi???
nu lucrez la REUTERS, daca cumva te refereai al agentia de presa care poarta acest nume. dar in presa, oricum. de ce, vrei un job?
Vizitator

Mesajde Croif » Lun Oct 22, 2001 11:46 pm

vali, exista o vorba tare adevarata mai ales in cazul lui gabi: "nu te pune cu prostul pentru ca are mintea odihnita". Asa ca sfatul meu este sa il lasi sa latre pana s-o plictisi.
Bine, acum nu zic ca nu ar fi si o mica satisfactie in a-l sicana. :p

Va dau cu PACE si-am iesit!
Croif

gabi e prost?

Mesajde SHM » Mar Oct 23, 2001 8:43 pm

Initial trimis de Croif
vali, exista o vorba tare adevarata mai ales in cazul lui gabi: "nu te pune cu prostul pentru ca are mintea odihnita". Asa ca sfatul meu este sa il lasi sa latre pana s-o plictisi.
Bine, acum nu zic ca nu ar fi si o mica satisfactie in a-l sicana. :p

Va dau cu PACE si-am iesit!

de unde ai dedus chestia asta?...oricum io zic sa ii zici in fatza nu te face ca-l sfatuiesti pe vali daca asta crezi...e de cacat ca l-ai vazut pe gabi ca e west si l-ai atacat...mai vorbitzi de pace in hip-hop.pana nu se va putea trece peste treaba cu east si west nu va fi pace niciodata...inca o data americanii ne dau clasa si la treaba asta...Whatch puffy-badboy 4 life
SHM
Junior Member

buna dimineata

Mesajde Vizitator » Mar Oct 23, 2001 10:20 pm

bine te-ai trezit shm

croif vorbea de faptul ca gabi si-o tot cauta cu lumanarea
Vizitator

nu cred

Mesajde SHM » Mie Oct 24, 2001 10:54 am

Initial trimis de vali
bine te-ai trezit shm

croif vorbea de faptul ca gabi si-o tot cauta cu lumanarea

e despre cu totu' atceva vorba...
SHM
Junior Member

SHM...

Mesajde Suryia » Mie Oct 24, 2001 11:01 am

Conflictul e putin mai vechi si mai de prin alte parti...Deci a fost cam aiurea ce ai zis...
Suryia
Junior Member

whatever

Mesajde SHM » Mie Oct 24, 2001 8:41 pm

fuck anyone who's fucking whith the hh
SHM
Junior Member

Re: unii nu inteleg

Mesajde iarina » Mar Oct 30, 2001 1:06 pm

Initial trimis de gabi

Pentru cei care asculta numai underground, se vede clar ca duc mare lipsa de diversitate in gen, si nici nu vad ce pretentii poti avea la ei....asa ca raspunsurile lor sunt demne de ignorat cand posteaza despre un gen care nu il cunosc!

stiu ca sunt noua pe aici, si ca probabil nu as avea ce cauta pt ca ascult mult prea putin hh , dar as putea sa-ti zic ceva?

ur full of shit!
iarina
Junior Member

gr

Mesajde Vizitator » Dum Noi 11, 2001 8:50 pm

ca un semn de pace, ti-am descarcat 2 piese si o sa incerc sa le ascult :)

sper sa-mi placa
Vizitator

Re: gr

Mesajde n3aGabitz » Dum Noi 11, 2001 10:58 pm

Initial trimis de vali
ca un semn de pace, ti-am descarcat 2 piese si o sa incerc sa le ascult :)

sper sa-mi placa

ale cui piese?
n3aGabitz
Junior Member

nea gabitz

Mesajde Vizitator » Dum Noi 11, 2001 11:27 pm

:)
Vizitator

ok

Mesajde n3aGabitz » Lun Noi 12, 2001 6:29 am

eh daca e asa atunci.....eu declar PACE intre noi !

merci..........si astept parerile tale despre el pe private messaging aici pe site!

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde io-s! » Joi Noi 15, 2001 12:51 pm

Bai , original , e bine ,mah , ca stii si intelegi tu tot...ce s-ar face planeta asta fara tine ?
Ce noroc s-a abatut asupra omenirii la nasterea ta...
io-s!

Re: ok

Mesajde Vizitator » Lun Noi 19, 2001 2:09 am

Initial trimis de original
eh daca e asa atunci.....eu declar PACE intre noi !

merci..........si astept parerile tale despre el pe private messaging aici pe site!
pace

acum, ca sa fiu diplomat, nu prea e genul meu d emuzica
stiu ca mai exista si alte stiluri, dar...asta e!
Vizitator

Înapoi la De pe muzica