In atentia intregii "suflari" Hip Hop din Romania

ce-a fost pe Muzici o data

In atentia intregii "suflari" Hip Hop din Romania

Mesajde Cahlutz » Joi Dec 26, 2002 6:26 am

Am de facut un anunt din partea lui Dj Dox

"In urma mai multor discutii pe care le-am purtat cu diferite trupe si artisti, si dupa caz cu manageri, concluzia este urmatoarea:

Foarte multa lume implicata in hip-hop (atat US hip hop cat si European) este interesata de sustinerea unor concerte in Romania. Veti gasi mai jos niste nume de trupe, care si-au anuntat disponibilitatea de a sustine concerte in Romania. Rugamintea mea este ca voi sa votati ce trupe din aceasta lista ati dori sa le vedeti in Romania. Totodata va rog sa nu votati de mai multe ori aceeasi trupa. Daca nu va place nici una, nu votati la misto. In functie de voturile voastre care vor fi centralizate se vor face propuneri catre diferiti sponsori, si este foarte bine ca ei sa vada date reale (cu cat vor vedea interes mai mare din partea voastra cu atat cresc sansele). Deci, maxima seriozitate. In alta ordine de idei incepand cu ianuarie veti vedea la YO! o prezentare a fiecarei trupe in parte (prezentarea albumelor, videoclip + date despre ei) ca sa va faceti o idee cat mai completa. Probabil unii stiti despre artistii acestia, dar in general ma adresez celor care nu-i cunosc prea bine. Voi atasa cate un link spre pagina fiecaruia si acolo puteti afla mai multe informatii, sau dupa caz sa ascultati piesele lor.

Acestea fiind spuse, iata:

1 . Looptroop (Suedia) check http://www.looptroop.nu

2 Quantic Soul Orchestra (Anglia) check http://www.tru-thoughts.co.uk

3 Diversion Tactics (Anglia) check http://www.zebratraffic.co.uk

4 Phi Life Cypher (Anglia) check http://www.zebratraffic.co.uk; http://www.tru-thoughts.co.uk

5 P Brothers (Anglia) check http://www.zebratraffic.co.uk

6 Chords (Suedia) check http://www.jujurecords.com

7 Scienz Of Life (USA) check http://www.scienzoflife.com

Acestea sunt trupele .Cate vor veni sau daca vor veni depinde de voi, de seriozitatea voastra. Daca aveti intrebari sau nelamuriri, exprimati-va in sensul asta in topicurile unde veti gasi acest “anuntâ€Â
Cahlutz
Junior Member

Mesajde foxu » Lun Mai 05, 2003 4:44 pm

salut in primul rand
sa stii ca-ai avut o idee buna in legatura cu subiectul pe catre l-ai facut si-ar fii bine sa mai vada si altii cei ala hip-hop -ul european
orice persoana pe care o intrebi ce trupa de hip-hop iti place o sa-ti raspunda :bug,la familia, racla,etc dar din afara ....pauza
aceasta e parerea mea
pace
foxu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Mai 05, 2003 9:24 pm

E destula lume care iubeste rapul european (mie imi place cel francez), cauta prin topicuri si o sa gasesti si discutii pe tema asta.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Lun Mai 12, 2003 9:52 pm

Adevaru ca HH-ul n-are limite, se transmite prin rime,limbi diferite, si transmite mesaje diferite, si mie imi place tot cel francez la nebunie! :)
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Si eu...

Mesajde Aurolacul » Mar Mai 13, 2003 1:59 am

Dupa recomandarile lui AdevaRapper ca MC Solaar e tare, am downlodat shi eu ceva cu el, shi chiar e genial tipu. Mai ales Solar Pleure shi Caroline.
Imi mai place shi Deliquent Habits din Mexic, astia canta shi in engleza. Alte formatii care le recomand staine:
Freestyle Fellowship, Grits, Jurassic5, Spax(shi hip-hop-ul german e super tare).
Am ascultat o trupa din aia de mai sus: Loop Troop, shi nu mi-a placut asa de mult sincer.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Hightop » Vin Mai 16, 2003 10:57 pm

da . rap-ul francez imi place si mie .
Nobody Likes me . But I like That !
Hightop
Junior Member

Mesajde HillBillieRaper » Dum Mai 18, 2003 9:32 pm

pai din rapul din afara , dupa parerea mea, cel mai bun e ala german cu Massive Tone, ASD (Afrob shi Sammy DeLuxe sunt buni shi solo), Azad shi bineinteles DJ Tommek, urmat de cel francez cu Nick Ta Mere shi Manau.... ar mai fi Rapu' englez cu The Streets. Nu stiu daca o sa placa la toata lumea, dar io' p'astia i-am ascultat shi mi-au placut
HillBillieRaper
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Mai 23, 2003 9:21 pm

Ma bucur nespus ca va place si voua rapul francez. Din domeniul asta v-as mai recomanda pe Matt Houston, omul care m-a facut sa indragesc R&B-ul. De la MC Solaar cel mai mult imi place "La la la la", apoi "Hasta la vista'!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde BashTopaz » Sâm Aug 16, 2003 10:27 pm

Scuza-ma AdevaRapper dar daca tot ce ai retinut din hip hop-ul francez este Matt Houston si Solaar...inseamna ca nu cunosti mare lucru... asculta si tu ceva Lunatic sau Booba sau L.I.M. asta da... mai vedem dupa aia ce mai canta pizda aia de Matt Houston...
Bafta
BashTopaz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Aug 25, 2003 11:46 pm

Nu stiu de unde ai inteles eu ca doar atat am retinut din rapul francez. Doar ca MC Solaar imi place cel mai mult! Ce, daca, sa zicem, preferatul meu ar fi Eminem inseamna ca nu am ascultat si alt rap din State? Si oricum, Booba ascult de ceva timp. De la el imi place mai ales aia Tout ce qu-on connait de pe Taxi 3 Soundtrack. S.A.M.D.
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde BashTopaz » Mar Aug 26, 2003 11:29 pm

ok daca cunosti macar b2oba respect, n-am zis nimic... dar sa stii ca are piese mult mai tari decat aia de pe taxi3... Iar solaar e cam varza... parerea mea... dar oricum daca tie iti place ok
Noroc
BashTopaz
Junior Member

Mesajde HERETE » Mar Sep 16, 2003 4:05 pm

tocmai am luat de pe net IAM_Feat._Method_Man_and_Redman-Noble_Art care e za bomb. tare rau colaborarea.
HERETE
Junior Member

Mesajde menthoru' » Mie Sep 17, 2003 6:47 am

Tare as vrea NTM la noi ...
Cu o mana pe un Tuborg si cu alta pe creion
Lovesc in cocalari cu sapa ca-n romanu "Ion"
menthoru'
Junior Member

Mesajde Di3nutza » Vin Sep 26, 2003 8:21 am

Initial trimis de HillBillieRaper
pai din rapul din afara , dupa parerea mea, cel mai bun e ala german cu Massive Tone, ASD (Afrob shi Sammy DeLuxe sunt buni shi solo), Azad shi bineinteles DJ Tommek, urmat de cel francez cu Nick Ta Mere shi Manau.... ar mai fi Rapu' englez cu The Streets. Nu stiu daca o sa placa la toata lumea, dar io' p'astia i-am ascultat shi mi-au placut

Salut...Imi spui shi mie te rog de unde pot sa`mi fac rost sau preferabil sa`mi cumpar nishte cd cu Manau shi Nick Ta Mere? Suna super mishto cu toate ca am auzit destul de putzin din piesele lor...Ar fi pacat sa ratez nu?
Di3nutza
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Sep 28, 2003 9:19 pm

Pai, daca le vrei originale... (si asta dai de inteles), esista site-uri online (a se citi magazine virtuale), doar ca iti cam trebuie credit card, iar taxele postale sunt considerabile. In Romania eu nu am vazut caseta sau cd cu NTM sau Manau sau alte trupe despre care s-a vorbit mai sus...
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Dum Sep 28, 2003 10:42 pm

Si eu sunt inebunit dupa hh francez, si mai ales imi place IAM.
Ar trebui sa mai ascultati si voi Assassin, Le Noyau Dur, Saian Supa Crew si mai sunt si ei altii.
Uncle Boggy
Junior Member

...

Mesajde Hades » Joi Oct 02, 2003 3:43 pm

de cand e topicu asta? hmmm... de MULT timp... cand vin oamenii care ar trebui sa cante? sau... s-au razgandit sponsorii? e de asteptat sa nu mai vina nimeni... deh... e romania... o alta intrebare... daca ar veni una din trupele mai sus mentzionate... cata lume va veni? si daca vine nelly(un simplu exemplu, n-am nimc cu omu`) in cate ore se vor vinde toate biletele? pacat... asta e adevaru`...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Înapoi la De pe muzica