despre la fam

ce-a fost pe Muzici o data

despre la fam

Mesajde Vizitator » Lun Sep 24, 2001 12:26 am

1) Puya se crede 2pac-ul romanesc pentru ca este (in stilul west)
2) Celor cale nu la place stilul west coast, normal ca, critica stilul si zic ca e dance, deoarece nu pot pricepe acest stil...motivul fiind undergroundul caruia ii lipseste diversitatea din pacate si nu accept nimic altceva
3) La Familia au ramas ca la inceput in ciuda faptului ca multi s-au skimbat atat in stil si in componenta in ultimii ani
4) Astept albumul solo al lui Puya
5) Gagica din clip e Honey, si sincer cat de mult imi place mie la fam nu stiu de unde naiba au gasit si pe asta, cand putea sa bage cu ganja sau marijuana

pace si respect
Vizitator

Mesajde Suryia » Mie Sep 26, 2001 9:26 pm

1)De ce sa te crezi cineva cand ai putea fi ORIGINAL?? A...si nu vad cum ar putea fi Tupac in stilul "east"...
2)I-auzi mah...underground-ului ii lipseste diversitatea...ca doar el canta de 5 ani numai despre baietzei , jointuri , tarfe , cartier , etc. Tu chiar nu poti sa observi ca la capitolul "diversitate" vestul e la pamant? Cat despre "Familiarizeaza-te" : piesa aia cu "soarele" aduce a buletin meteo si daca aia nu e dance ...Iar La Familia tot nu au invatat ca nu ar trebui sa se ia de aia care le sunt superiori!
3)Daca pentru tine stilul neschimbat inseamna EXACT aceleasi subiecte ca acum "n" ani...atunci prefer schimbarea...
4)Asteapta-l!
5)Oamenii is in cautare de noi talente si tu...(ce fel de talente??)
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Sep 27, 2001 2:29 am

1) Subiectele nu sunt la fel sa stii:
a) viata de cartier (asta e stilul draga mea si nu uita ca muzica asta este entertainment la fel ca si restul de arte)
b) viata de zi cu zi
c) realitatea din "strada" sau ai uitat probleme de familie
d) drogurile....sau nu stii cum e treaba cu ele si pe la noi
e) asta e stilul draga mea

si estul ce face inafara de a CRITICA vestul in mare parte, si sa faca pe desteptii......ca in rest trateaza aceleasi subiecte ca si vestul numai ca fac ei pe academicienii.....

a si inca ceva......macar ei nu s-au skimbat ca aia mai superiori....in componenta si in stil dea lungul timpului......

mai asculta west si mai asculta dance, si dupa fa comparatia.....

SORO.......

e evident ca nu esti de acord cu acst stil, si ca nu prea il cunosti de cand ai vorbit ce ai vorbit cu rimaru.....nu stiu ce tea impresionat asa de tare ma' Ioana sa mor yo in fine......

fratele tau de peste ranita.....g
Vizitator

Re: despre la fam

Mesajde Angelove » Vin Sep 28, 2001 11:33 am

Initial trimis de xtreme3k
1) Puya se crede 2pac-ul romanesc pentru ca este (in stilul west)
2) Celor cale nu la place stilul west coast, normal ca, critica stilul si zic ca e dance, deoarece nu pot pricepe acest stil...motivul fiind undergroundul caruia ii lipseste diversitatea din pacate si nu accept nimic altceva
3) La Familia au ramas ca la inceput in ciuda faptului ca multi s-au skimbat atat in stil si in componenta in ultimii ani
4) Astept albumul solo al lui Puya
5) Gagica din clip e Honey, si sincer cat de mult imi place mie la fam nu stiu de unde naiba au gasit si pe asta, cand putea sa bage cu ganja sau marijuana

pace si respect

Sa sti ca Puya este este super de gasca!Daca vrei detalii despre familisti sau vrei sa vorbim de viata reala pe care unii o evita scrie-mi un mesaj personal,k?
Angelove
Junior Member

Mesajde Suryia » Vin Sep 28, 2001 10:59 pm

Si , totusi , de ce alt nick?A!Si raspune-mi si la e-mail!
Acu sa trec la subiect...mah...estul critica , pnetru ca , in general hip-hopul critica!Am citit de curand un interviu mai vechi cu Il-egal , si nu stiu ce ii deranja pe ei la trupele de underground ca vorbesc numai despre trupele gangsta.Mah...mie mi se pare ca mai mult vorbeste vestul de est decat invers...
Oricum , imi stii parerea in majoritatea problemelor de mai sus! Faptul ca am zis ca La Familia e dance...mah , sa zicem ca era o exagerare , care SUBLINIA totusi ceva , doar nu-ti inchipui ca eu chiar am impresia ca seamana cu Andre , cat de proasta ma crezi?
Sa stii ca nu sunt de acord cu acest stil , dar IL CUNOSC foarte bine , stii doar ca am ascultat o buna perioada de timp gangsta... Asa ca poate vorbesc mai in cunostiinta de cauza decat altii...Cat despre ce am vorbit eu sau nu cu Rimaru...sa stii ca nici eu nu-ti pot spune ce m-a impresionat!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Înapoi la De pe muzica