noua fata a sitului cargo.go.ro

ce-a fost pe Muzici o data

noua fata a sitului cargo.go.ro

Mesajde Vizitator » Mar Sep 25, 2001 7:27 am

situl cargo are de ieri o noua fata

cam fada, cam lipsita de diverse...facuta in graba

astept aici criticile si opiniile si parerile voastre constructive la adresa lui

nu va sfiiti

/mesaj deschis la indemnul uneia dintre cele mai respectate memebre ale comunitatii :) :cool:
Vizitator

Mi-ai luat-o inainte

Mesajde gaga » Mar Sep 25, 2001 7:30 am

Si pentru asta, cel mai respectat moderator va avea de indura criticile obiectivo-subiective a celei mai respectate (pe draq)...

Mentionez ca sunt PARERI PUR PERSONALE!

- intrarea are un logo marfa, dar imediat cum treci de ea totul e foarte greu de citit (fonturi kaki mici pe fond negru cu patratele!)

-indexul (in partea stanga, foarte jos) este mic, greu de observat, neansotit de nici o grafica --> butonele, sagetele, ceva...

- home arata ca o pagina da amatori (e home, trebuie sa te dea pe spate), exceptand imaginea animata a lui Kempes care da bine. Lipsesc cu desavarsire graficile, fiecare subiect de acolo fiind prezentat ca un draft, greu de citit, virgula aiurea chiar la "Cuvant inainte".

-din "credite" ai scos persoanele carora nu le multumesti, chestie care mie mi se parea misto (vezi ultima pagina din Plai cu Boi). Pe urma chiar titlul "credite" mie nu imi spune nimic (liceu economic, debite si credite), poate doar unor veterani ai net-ului. Eu l-am accesat destul de tarziu, fiind convinsa ca este vorba de ceva pur tehnic.

- toate paginile au aceeasi poza oribila, ce naiba sunt atatea poze mishto cu trupa pe care se pot face colaje mai reusite

-"Stiri" - e o insiruire obositoare cu aceleasi caractere mici, greu vizibile (noroc ca mai vad inca bine)

- "Biografie" - idem "Stiri", greu de citit; iti trebuie o rabdare de fier.

- "Componenta" este ilustrata cu aceeasi fotografie odioasa (asa mi se pare mie, Ovi zici ca e mort de mult) taiata bucatele. Daca asi avea mai multe cunostinte in ale designului pe computer (si programe) ti-as face niste propuneri. Poate dupa ce-mi cumpar Corelul.

- "Jurnalul de bord" - aceeasi problema, greu de urmarit, aspect de pagina de ziar.

- foarte multe fotografii se incarca greu sau deloc, dar poate e de vina computerul meu (mare figurant)

- "Foto" - e mult mai buna ideea cu prezentarea in mic a fotografiilor si marirea la click, pt. ca daca am mai vazut fotografia si nu mai vreau s-o accesez, nu mai trebuie sa le iau pe toate la rand (vezi ca zic si de bine?)

- "Acorduri" - eu personal l-as fi denumit "tabulaturi" pentru ca cei interesati sa stie exact despre ce e vorba (doar o opinie)

- "Sondajele" sunt foarte sterse, chiar nu exista decat gri si kaki in computatorul tau? Nu vreau sa-mi spui ca portocaliu si mov nu se potrivesc, dar e nevoie de ceva mai contrastant, e prea monoton si nu se intelege nimic.

Inchei (deocamdata) aici, ma bucur ca mi-ai dat domnule director dreptul la o mica observatie ;). Daca te-a deranjat foate tare poti sa anunti moderatorul sa stearga postul LOL !
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde gaga » Mar Sep 25, 2001 11:06 am

Cred ca-mi placea mai mult home page-ul dinainte!
gaga

doar dana?

Mesajde Vizitator » Vin Sep 28, 2001 12:37 am

doar DANA? comentati ca nu ma supar, pe baza a ce comentati voi o sa realizez noua fata....

dar situl iris ????
Vizitator

Esti sigur?

Mesajde gaga » Vin Sep 28, 2001 9:07 am

Chiar vrei sa comentez si site-ul Iris?
Sa stii ca tot ce ti-am scris mai sus, legat de Cargo e doar o imagine a site-ului vazut de mine. Asta nu inseamna ca nu-mi place, pe cel oficial nu l-am mai vizitat de cand l-am descoperit pe al tau, chiar daca ala are grafica mishto se vede ca cine-l face nu arata interes (cum ar veni il doare'n spate).
gaga

pai ma gandeam

Mesajde Vizitator » Vin Sep 28, 2001 5:03 pm

pai ma gandeam sa il aduc shi pe leo cicos (cei care a facut situl) pe aici (daca nu este deja) sa il comentam un pic la sange, dar nu am avut chef momentan...esti invitata mea daca vrei sa o faci, eu l-am stresat destul...
Vizitator

Situl Iris

Mesajde gaga » Lun Oct 01, 2001 9:29 am

Hai sa trag in pianist:

1.Comentarii inca de la front page. Imaginea chitaristului din ochi (combinetie intre copertile albumelor Iris I si II) este una care a fost foarte comentata prin anii 80 si ceva pentru ca este o pictura care il reprezinta pe Angus Young (daca nu te-ai prins). Si atunci se spunea: "ce cauta dom'le Angus pe coperta Iris, de cand canta asta cu ei si noi nu stiam"... Ciudat sa alegi tocmai imaginea aia controversata (chiar luata la misto de-a binelea), eu nu asi fi
facut-o.

2.Home page-ul este socant de portocaliu si se intinde foarte mult in jos.

3. Istoria formatiei fara ilustratii la obiect? Te-ai cramponat sa aduni pozele intr-un singur loc, parerea mea e ca si la componenta si la istorie trebuiesc atasate poze la subiect, altfel este greu de citit si de urmarit.

4. Si discografia si imaginile se deschid intr-o pagina goala, de ce nu renunti la ideea cu indexurile mici din stanga? Eu asi pune imagine mare in mijlocul paginii de tipul: trupa, click pe mincu, intri in pozele cu Mincu, intelegi ce vreau sa zic?

5.Cu versurile m-ai ametit. Unele apar la discografie, unele la versuri, bate-o odata in cuie. Mai simplu ar fi la discografie sa faci click pe o piesa si sa intri in pagina de versuri, e mai usor si pentru cei ce vor sa le printeze. Tot la discografie, la albumul Luna Plina ai gresala de tipar la piesa: "Ultimul dejun al luui Bon".

6. Sectiunea cu presa are o propozitie fara sens la final: "Sectiune realizata cu urmatorilor" hehehe urmatorilor ce? Pe urma e scris orange pe orange? Citeste tu asta, mai ales daca nu vezi bine zici ca te uiti la un pahar cu suc de portocale.

7.La imagini mie nu-mi afisaza nici o imagine (o fi calculatorul meu de vina)

Am incercat sa-ti descriu cat mai la obiect impresiile din calatoria pe Iris.go.ro, fara suparare sunt pareri pur personale, daca nu-mi dai dreptate asta este, dar eu sunt convinsa ca trebuie schimbat ceva pe-acolo.
gaga

SITE-UL CARGO

Mesajde gaga » Joi Oct 18, 2001 10:49 am

- Sigla de pe homepage este super. Din pacate poza aia care apare in toata trupa e cea mai nashpa poza posibila si o sa ajunga sa ma obsedeze. Peste tot dau de ea.

- Meniul a devenit mai interesant (incomparabil cu cel de pe site-ul Iris in schimb) dar fondul negru cu patratele si fonturile gri au ramas aceleasi. Nu am avut rabdare sa citesc sa vad daca ai rezolvat greselile din texte.

- La trupa e neschimbat => greoi

- La noutati nu e actualizat cam demult (concertul din 01 noiembrie?)

- Cea mai mare realizare e la imagini, cam asta era ideea sa vezi din prima noile aparitii, bravo! (doar ca se incarca cam greu, de fapt la mine tot site-ul se incarca greu)

- Din pacate biografia, desi imbunatatita grafic este inca greu de citit ( am vrut sa spun EXECRABILA dar m-am abtinut).

- La discografie si media nimic nou dar INTERACTIV!!! Arata de parca asi fi facut eu pagina aia (adica cineva care n-are habar de web design)...

Atat deocamdata...
gaga

SITE-UL IRIS

Mesajde gaga » Joi Oct 18, 2001 11:01 am

Mi s-a parut o realizare site-ul Iris inca de la homepage unde se vede clar ca cineva si-a imbunatatit cunostintele (si gusturile?) in web design.

- Culoare, foto, excelent. Din pacate fonturi gri pe negru. De ce nu faci fonturile un electric blue care s-ar pupa super cu meniul?

- Scroll bar-ul din dreapta a ramas portocaliu :confused:

- Super meniul de sus si cel cu trupa (click pe fiecare). Se vede ca ai muncit mai mult la site-ul Iris decat la cel Cargo.

- Discografia nu se deschide

-cea mai tare faza a fost cand am vazut ce scrie sus pe meniu:
TRUPA BIO DISCO VERS TAB MEDIA

Am lesinat de ras. Credeam ca inseamna ceva de tip nus' ce trupa versus muzica disco si ceva legat de mass media. Da cam nashpa DISCO (album sau altceva... ma rog era o parere)

In mare:FELICITARI
gaga

Re: SITE-UL IRIS

Mesajde Vizitator » Dum Oct 21, 2001 8:05 pm

am mai pus cate ceva pe situri, in principiu poze la situl iris

nu mi-am imbunatatit cunostintele, le-am aprofundat si i-am dedicat ceva mai mult timp, spre fericirea tsepoasei

cu scollabr-ul nu stiu ce sa fac, la mine acasa nu se vede din cauza versiunii de windows. sper sa rezolv soon

ma gandeam sa propuneti si voi niste nume de meniuri
si ma mai gandeam sa impart galeria foto pe membrii trupei, dar raman pe afara imaginile de grup si cele diverse

astept idei si pentru iris si pentru cargo. trageti, ca nu ma supar
Vizitator

Mesajde gaga » Lun Oct 22, 2001 8:23 am

E buna ideea cu galeria impartita pe membri. Ca sa nu ramana pe-afara pozele cu trupa foloseste-te si tu de un element din poza de baza pentru click (fundal, o chitara, un element de decor ceva...)
p.s. astia nu-ti dau cu parerea fiindca lor le place tot ce faci tu indiferent daca-i bun sau rau asa ca o sa trag io singura. Da' sa nu te mishti...
gaga

Last check

Mesajde gaga » Lun Oct 29, 2001 11:32 am

Imi fac datoria de "prieten" :D al lui vali si verific site-ul Cargo.

Bah, vali ai schimbat sigla aia beton din pagina de intrare!!! Poza cu care ai inlocuit-o (mishto dealtfel) se vede ca draq --> are fondul negru si tu ai schimbat fundalul... marfa noul fundal (cum se cheama culoarea, gri sobolan?). Si ideea cu concertul (concertele) in front page e mishto dar o sa-ti ia mult timp sa fii in actualitate ca sa nu te faci de kk.

Stii care-i marele minus? Daca nu te stabilesti odata la o formula finala dpdv al aspectului site-ului nu numai ca-i zapacesti pe toti dar nu vei avea niciodata personalitatea unui site oficial...

Marga si imaginile care se schimba in home (la "noutati" unde a aparut faza cu Cargo la TVR 2 trebuia sa dai si numele emisiunii: Remix)
In afara de asta se si incarca mai repede, inclusiv imaginile.
Paginile cu componenta si bio au ramas tot nashpa (vot de blam)

Fotografiile super, dar nu ai scanat nimic din Popcorn!
La fel de buna mi s-a parut ideea cu "votati Cargo"
Alta chestie enervanta: cand dai click pe un link (inclusiv forum), se deschide in aceeasi pagina de explorer in loc sa faca fereastra noua si imi ia timp in plus ca sa deschid alta in paralele.

Astea au fost opinii personale (aparent singurele), nu te enerva.
gaga

Again????

Mesajde gaga » Joi Noi 01, 2001 9:15 am

Iar ai modificat? Ce draq ca m-ai ametit. E bine ca ai schimbat poza dar preferam sigla dinainte (lucrata in stil Cicos... da bah, am revazut emisiunea si Doru l-a facut pe Leo fan). Si inca ceva. Acum e un cursor negru pe fondul ala albastru sobo si se vede ca si cum ar avea pagina vreo eroare. La componenta ai pus aceeasi poza de la intrare, mishto de altfel, dar pare neprofi... ca si cum nu ai avea alte materiale... Atat deocamdata...;)
gaga

Mesajde gaga » Joi Noi 15, 2001 1:55 pm

Shame on you vali... Site-ul Iris arata beton, faza cu pozele e de milioane (noroc cu mine ;) ). De fapt tot site-ul Iris arata profi. In schimb cel Cargo e de kko, nu-mi place bah... Faza cu pozele nu puteai sa o pui si acolo? Uite ce m-am gandit, io habar n-am web design si n-am nici programe de grafica. O sa-ti fac un colaj ceva in Power Point ca sa-ti dau idee de cum ar trebui sa arate in viziunea mea Site-ul Cargo. Da sa nu razi de mine, nu fac o chestie profi... doar asa, ca o idee. Si ti-o emailez...
gaga

Înapoi la De pe muzica