Si pentru asta, cel mai respectat moderator va avea de indura criticile obiectivo-subiective a celei mai respectate (pe draq)...
Mentionez ca sunt PARERI PUR PERSONALE!
- intrarea are un logo marfa, dar imediat cum treci de ea totul e foarte greu de citit (fonturi kaki mici pe fond negru cu patratele!)
-indexul (in partea stanga, foarte jos) este mic, greu de observat, neansotit de nici o grafica --> butonele, sagetele, ceva...
- home arata ca o pagina da amatori (e home, trebuie sa te dea pe spate), exceptand imaginea animata a lui Kempes care da bine. Lipsesc cu desavarsire graficile, fiecare subiect de acolo fiind prezentat ca un draft, greu de citit, virgula aiurea chiar la "Cuvant inainte".
-din "credite" ai scos persoanele carora nu le multumesti, chestie care mie mi se parea misto (vezi ultima pagina din Plai cu Boi). Pe urma chiar titlul "credite" mie nu imi spune nimic (liceu economic, debite si credite), poate doar unor veterani ai net-ului. Eu l-am accesat destul de tarziu, fiind convinsa ca este vorba de ceva pur tehnic.
- toate paginile au aceeasi poza oribila, ce naiba sunt atatea poze mishto cu trupa pe care se pot face colaje mai reusite
-"Stiri" - e o insiruire obositoare cu aceleasi caractere mici, greu vizibile (noroc ca mai vad inca bine)
- "Biografie" - idem "Stiri", greu de citit; iti trebuie o rabdare de fier.
- "Componenta" este ilustrata cu aceeasi fotografie odioasa (asa mi se pare mie, Ovi zici ca e mort de mult) taiata bucatele. Daca asi avea mai multe cunostinte in ale designului pe computer (si programe) ti-as face niste propuneri. Poate dupa ce-mi cumpar Corelul.
- "Jurnalul de bord" - aceeasi problema, greu de urmarit, aspect de pagina de ziar.
- foarte multe fotografii se incarca greu sau deloc, dar poate e de vina computerul meu (mare figurant)
- "Foto" - e mult mai buna ideea cu prezentarea in mic a fotografiilor si marirea la click, pt. ca daca am mai vazut fotografia si nu mai vreau s-o accesez, nu mai trebuie sa le iau pe toate la rand (vezi ca zic si de bine?)
- "Acorduri" - eu personal l-as fi denumit "tabulaturi" pentru ca cei interesati sa stie exact despre ce e vorba (doar o opinie)
- "Sondajele" sunt foarte sterse, chiar nu exista decat gri si kaki in computatorul tau? Nu vreau sa-mi spui ca portocaliu si mov nu se potrivesc, dar e nevoie de ceva mai contrastant, e prea monoton si nu se intelege nimic.
Inchei (deocamdata) aici, ma bucur ca mi-ai dat domnule director dreptul la o mica observatie

. Daca te-a deranjat foate tare poti sa anunti moderatorul sa stearga postul LOL !