Albume pe 2003 din state!

ce-a fost pe Muzici o data

Albume pe 2003 din state!

Mesajde n3aGabitz » Lun Ian 20, 2003 9:36 am

Productii Shady/Aftermath

50 Cent - Get rich or die trying (Cel mai anticipat album al anului)
Obie Trice - Cheers
D12 - Untitled
Dr.Dre - Detox
Ice Cube - Untitled

Restu

DMX - It's not a game (produs in Chicago :P )
Snoop & Warren G & Nate - Untitled
Bone Thugs & Outlaws - Untitled

atat imi vine acum...voi revenii
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Ian 20, 2003 10:58 pm

Pe mine m-ar interesa materiale noi Nas, Jay-Z si Royce da 5'9", dar nu le astept prea curand ca deja au lansat spre sfarsitul anului 2002! Daca afli ceva, pls anunta-ma si pe mine!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

albumu lu dre'

Mesajde sadox » Mar Ian 21, 2003 1:04 am

Ash fii tare curios sa vad shi sa aud albumu asta nou a lu Dre (The great Producer).CIne shtie cand va aparea shi la noi in Romania,yo il ashtept cu sufletu-n gat!!Pace!!!!

Ragai shi ma skarpin/Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

Mesajde b0mber » Mar Ian 21, 2003 3:59 pm

de-abia astept albumu lu DMX,am luat mai demult X Gon Give It To Ya si e data in pula calului..si astept si ceva material de la Busta,da cine stie cand dracu o sa scoata....
b0mber
Junior Member

Mesajde sadox » Mie Ian 22, 2003 2:36 am

Imi putetzi spune shi mie careva da pa forum o adresa da pa net de unde ash putea sa yau tracku' lu' Dillated People feat. B-real :No Retreat(ca yo am cautat shi cu kazaa da n-am putut sa-l trag ca n-a gasit useri cika).Daca shtie careva din voi vro adresa da net de unde ash putea sa-l iau il rog s-mi dea un reply,i-as fi recunoskator.Paceh!!!

P.S. Shi cu ocazia astah ashtept shi parerile voastre despre Dillated People.

Ragai shi ma skarpin/Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor.
sadox
Junior Member

Mesajde sadox » Vin Ian 24, 2003 12:24 am

Da' despre baietzii de la mob deep nu se mai aude nimik pe p-akolo p-afara in State?
sadox
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Ian 24, 2003 1:07 pm

Initial trimis de sadox
Imi putetzi spune shi mie careva da pa forum o adresa da pa net de unde ash putea sa yau tracku' lu' Dillated People feat. B-real :No Retreat(ca yo am cautat shi cu kazaa da n-am putut sa-l trag ca n-a gasit useri cika).Daca shtie careva din voi vro adresa da net de unde ash putea sa-l iau il rog s-mi dea un reply,i-as fi recunoskator.Paceh!!!

P.S. Shi cu ocazia astah ashtept shi parerile voastre despre Dillated People.

Dilated Peoples e una din trupele mele preferate shi dupa umila-mi parere una din cele mai bune la ora actuala..link de net nu shtiu dar contacteaza-ma pe YM shi gasim o modalitate sa tzi-o trimit...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde sadox » Vin Ian 24, 2003 10:28 pm

Initial trimis de D€CR€T

Dilated Peoples e una din trupele mele preferate shi dupa umila-mi parere una din cele mai bune la ora actuala..link de net nu shtiu dar contacteaza-ma pe YM shi gasim o modalitate sa tzi-o trimit...

Nu mai e nevoie sa te kontactez ca am reushit pan' la urmah sa mi-o trag cu kazaa k de altfel mai inka cateva melodii: Phil Cypher life-Carboholics,Scarface-never seen a man cry(super b-ton piesah astah).Pace!!
sadox
Junior Member

scarface

Mesajde sadox » Vin Ian 24, 2003 10:58 pm

Tocmai l-am auzit shi i-am vazut shi klipu lu' scarface pa mtv:never seen a man cry(ce-i drept mai veki) da mi se pare destul de buna piesa.Voi ce parere avetzi despre el?Shi apropo a mai scos ceva nou acuma c-as fii curios sa ascult ceva nou da la el.Parca aiuzisem ca a facut parte din wu-tang klanshi inca face parte daca nu ma inshel.Pace!!

Ragai shi ma skarpin/Manank pana mor /Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Ian 24, 2003 11:02 pm

Excelenta piesa lui Scarface! Dintotdeauna mi-a placut (desi n-am ascultat decat vreo 5-6 piese de el), nu este cu nimic mai prejos decat linia rap WTC!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde HERETE » Sâm Ian 25, 2003 8:59 pm

scarface rulz. piesa e de pe albumu the diary parca din 1994. abia am facut rost de el.sa nu uitam super piesa smile cu 2pac
HERETE
Junior Member

Înapoi la De pe muzica